За възнесението се говори отдавна сред нас, лудите, от ваша гледна точка. Земята минава през области на високо лъчение в галактиката или там, където изобщо цикли не знам си колко години. Та това се чакаше от десетилетия и току един от звездите ми го говорят каза, че вече сме тук, там, къде речеш. Демек, приказвал едно 30 години чакайте да доде, да доди, да доди и некъде в началото на 2019 почна да говори - то доде.
Та - многомерността не е само математическо явление, а напълно реално според нашите представи за реалност. Възнесението значи от 4 измерения - 3 физически плюс време, да минем в 5 измерения. Което ставало на прибежки и припълзявания няколко десетилетия, половината от които преди 2012, другата половина след.
Та, един от звездите в началото на 2019 рече, че вече сме в епицентъра на събитията, а друг през декември 2019 рече, че 2020 will be crazy, 2020 will be nuts.
И двамата, впрочем, от години твърдят по свой си начин, че това затопляне е предшественик на миниледников период.
Начи с две думи, чакахме, чакахме, доде, сега олеле мале.
Вече не помня кое къде съм писала, обаче авторът на думите, които са заглавие на тая тема, казва, че ДНК-то ни функционира досега на примерно 36%, а сега се очаква да почне да функционира на 44%. Не помня точните числа, но нещо подбно беше. Та с новия КПД на ДНК-то ще можем да правим неизмеримо повече неща.