Това, което е ясно е, че имаш много своеобразно понятие за „агресия“. Според теб „агресия“, видно и от цитатите, които привеждаш, е например ирония, сарказъм или малко по-остър тон към нечие попреляло дебелоочие.
А това, което за мен е ясно, че вие нямате никаква идея кога и как да използвате ирония, сарказъм или малко по-остър тон. Защото точно използването им от вас не на място и не навреме води до ескалация на агресията в дискусията. И примерите, дадени от мен, показват точно това.
Също очевидно е, че форумът е натъпкан до темето именно с прояви на ирония, сарказъм или напъни за такива, както и с всякакви форми на грубост, злоба и клевети, очевидно и с твое участие. Да не говорим, че има хора, които никога не са вършили нещо друго тук, освен да ехидничат, злобеят или подстрекават за нещо, например дърдорейки дразнещи глупости. Но разбира се именно моето и само моето поведение теб те дразни, защото си пословично обективен, интелигентен и защото имаш душевната потребност да ме преследваш за нещо. Първо, никога нищо не съм искал от или относно модераторите, така че не си измисляй.
Първо, никога не съм казал, че сте искали нещо от модераторите. Това, което казвам е, че не може да се оплаквате от "
прояви на ирония, сарказъм или напъни за такива, както и с всякакви форми на грубост, злоба и клевети", както и от "
ехидничат, злобеят или подстрекават за нещо, например дърдорейки дразнещи глупости" без да сте подали сигнал до модераторите за такива. Щом не сте подали сигнал, значи сте ги приел за нормално. Така, че вие сте този, който си измисля. И е добре да престанете да прехвърляте вината върху другите.
И второ -- очаквам да покажете колко пъти досега съм ви преследвал. Не колко пъти съм коментирал ваши отговори, а колко пъти точно съм ви преследвал. Нали вие твърдите, че ви преследвам. Сега трябва да го докажете, в противен случай доказвате, че съм имал правото да ви нарека лъжец.
Второ, модераторите са, разбира се, точно толкова анонимни, колкото всички останали и да се говори за неанонимност е неуместно.
Напротив, първите двама модератора бяха анонимни. И се разбра кои са едва когато се оттеглиха от позициите си на модератори. И ако си направите труда да прегледате архивите, ще видите мрънканията по този повод. Така, че твърдението ви е не неуместно, а направо нелепо.
Трето, не съм „използвал като аргумент администраторската ти позиция тук“ – очевидно е, че точно ти я използваш, а и няма как аз да го правя.
Нали току го наричат принц, вярва си и му се иска да подерибейства. Нали сега му дадоха и сопата. Дай им на такива власт, па гледай сеир.
Към мен лицето отдавна има тежка неприязън, периодично избиваща във властова агресия.
…
Ало, „принца“, бъди добър или да се държиш прилично, или да ме изгониш от форума просто защото ме мразиш. Няма защо да си измисляш поводи да се заяждаш с мен.
Пет пари не давам кое от двете ще избереш, но и няма да търпя да безобразничиш за моя сметка, само защото държиш тоягата на форума.
Това горното, кой го е писал? И кой пръв споменава за сопа и тояга? Аменеменема или някой друг?
Четвърто, няма как хем „да не ме гониш“, хем да заплашваш, че ще ме изгониш, избери си едно.
Явно не можете и да четете, а и да пишете с разбиране - за изгонване говорите вие, а не аз:
Ало, „принца“, бъди добър или да се държиш прилично, или да ме изгониш от форума просто защото ме мразиш. Няма защо да си измисляш поводи да се заяждаш с мен.
Аз ви говоря за наказание. И бъдете сигурен, че такова ще има. И колкото повече упорствате да спорите, толкова по-дълго ще бъде, защото в момента газите много грубо правило № 1, Правила №№ 2 и 3 също. Да не започнете да се оплаквате после.
Та толкова от мен по темата.