" Вслед за Берлином женщинам разрешили купаться без лифчиков в Кёльне "
Мисля, беше миналата година, ходим с дъщерята покрай Елба (десетина км от Хамбург) по асфалтовата алея покрай реката. През гората. Беше горещо лято и аз махнах тениската. (Панталоните ми както ги правят сега, до колената.) Дъщерята отказа да върви с мен. Не било прието, да си без горнище.
Само на 3-4 метра от алеята и до реката си правиха нудистки плажове до реката. Както майка им ги е родила. Мъже, жени, деца. Нищо заградено. Нищо оставено на въображението.
Явно не ги разбирам германците. Както и други неща.
Що се отнася до къпането в Елба, трябва доста да си се намразил, за да влезеш в нея да се къпеш.
---
Butch,
ама вие яко сте задъстени в америчко!
В немско говорещия свят от години е популярен FKK (съкращение от Freikörperkultur нудизъм).
Първият път, когато бях във Виена (лято 1983) отиваме с девойка да се къпем на Донау инзел (остров на Дунав) и след Райхсбюке гледам всички дибидюс голи. Оставяме велосипедите и девойка се съблича. В първия момент се поколебах, па се прежалих.
В мрежата много отдавна циркулираше снимка на Меркел (FKK) - слаба и стройна девойка, както и да я гледаш от всякъде става. Тя си падала тогава woman of easy virtue. Впрочем гедерейките (осита) бяха много по-сексуално разкрепостени от задръстените весита.
Впрочем Ангела ловко се вмъкна в леглото на Кол, когато жена му беше болна и с мекицата напред оглави партията му и МУ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА.
Frailty thy name is woman! (Shakespeare)