Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Април 07, 2025, 09:27:56

Автор Тема: Забавки - за разтуха на изморени интелектуалци  (Прочетена 468195 пъти)

0 Потребители и 25 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен peniko

• Just Member
  • Коментари: 1454
    • Профил
Re: Забавки - за разтуха на изморени интелектуалци
« Отговор #2760 -: Април 06, 2025, 07:49:20 »
По повод на горното, нещо дето някога съм видял с очите си:
Кълна, че е истина, щото бех свидетел. Началото на 80-те. Млад "шпециалист", по разпределение в с. Ботунец (МК Кремиковци). Портиерът окъдето минавахме беше, голяма терца, направо "цяло 50". Тогава ще да е бил към 55, по спомен. Млад "военен" пенсионер. Симпатяга, усмихнат и здравеняк за годините си. Никой копче не смееше да му рече, щото по слухове, баща му бил 1-вият ятак на бай Тошо (дали бай Тошо е имал нужда от ятак е друга тема). Виждал съм лично как караше "големите  шапки" да си отварят много модерните тогава "дипломатически"  куфарчета. Да не се гепили некое болтче или не дай си боже гайка. 😁 Ама си имаше слабос' човека: Много беше  по "тънката" част. 😬 Другарки, ама не девойки, а "по-улегнали" така. Явно е имал успехи, щото на едно от събранията на профкомитета се беше събрал т.нар "другарски съд". Темата беше за "подвизите" на портиера и за това, че те не съвпадат с правилната "линия" на партията. Накрая му дадоха думата  за обяснения. Стана той, помисли и рече: "Ся, ако язе моем с ОНАЯ си работа да изкривим линията на партията, не ми я 'фалете' тая линия🤣

Та като заключение: Щом дилдата (мн. ч. на дилдо) и вазелинът могат да саботират ЕС, е*ба го у съюзо. :smokin:
« Последна редакция: Април 06, 2025, 08:14:48 от peniko »