Днес, (16-06 е все още тук) малко след 5 сутринта: Не спах добре (възрастови последици).:rolling_eyes: Въртях се, ставах. Таман се бях се унесъл и ми се стори, че звънна звънеца. Ама го ингорирах. Кой ще дойде да звъни по това време? Дорде туй-онуй почна чукане яко, което прерастна в думкане. Докато се приведа във вид за пред хора къщата се тресеше. Излизам. Пред мен цялата 911: Пожарна, линейка и полицейка. Една млада униформена дама с латински корени гледа в таблета и усмихнато ме пита:
"Ние за теб ли сме дошли"? Аз полузаспал и небръснат гледам като глух шопар в стърнище.

През това време притичват 2-ма здравеняка. Единият нарамил носилка, а вторият влачи една чанта с размер на куфар за дълга почивка...Не се сетих да питам какво има вътре.
Успях да река, че не се нуждая от услугите им. Подложиха ме на разпит, ама вече по-буден, контраатакувах: Кой е точният адрес? Гледа госпожицата и дума ХХХ, Улица Клен (Maple). Да, адресът съвпада, но детайл: Аз съм на Северен Клен, ама има и Южен! Питам от кой тел. номер е постъпило обаждането: Ами то не мен не ми се изписва?
Тук вече следват размишленията:
1. Другата седмица ще пътувам. Ако ме нямаше вкъщи тези щяха да разбият вратата.
2. Човек някъде ще предаде богу дух докато го намерят.
...21 век: интернет, таблет и ДЕПМ на сите технологии !