За Джиджита - не знам, но гнусните тролове оттатък успешно ми вкисват кекса. Но явно про-ЕАТЦ крилото в газетата държи да ги поддържа и си ги отглежда - мулти-кОлтурно-разнообразие. Което, като явление не е нито ново, нито чудно.
- Няма и едно по-значимо проявление на Нещо всред плебса, независимо какво, та да не са си набъркали вътре кункуте гнъсните Паразити. И си мисля, че Светът няма да миряса, докато не се стигне до генерално почистване: - Те-Нас или Ние-Те!!! Без значение кои са Те, кои са Ние. Изхождайки от т.нар. нео-либерални ценности, трамс-мранс-джендъри, новото насърчавано и насилствено преселение на народите, планомерното унищожаване на националните култури и тяхната самобитност - т.е. превръщането им в ярма за свине, може да има сама едно единствена посока на развитие. Ликвидация на една от страните разделени с Пропаст.
Ако си спомним какво се случвало винаги с истинските или измислените "империи", в съответният му там мащаб, краят е винаги един и същ.
После следва нов "Опит". Всичко пак от началото, след премитане на Сцената и изкарване на новият-стар оперетен състав там...