За надоведените в България "бежанци" ще плащаме всички. И аз. И другите като мен, които работим като луди за жълти стотинки, гледаме деца, издържаме студенти, грижим се за стари родители, плащаме все по-високи осигуровки за всички неща, които осигуровки нищо не ни осигуряват. Не правителства, депутати, президенти, олигарси и вся остальная сволочь, понеже доходи над 3 000 (около 1 400 ойро) лева не се облагат... И за сметка на пенсионерите с по 300-400 пенсии. И на инвалидите, за които правилата все повече се затягат (братовчедка ми с тежките си увреждания от масиран хеморагичен инсулт и 20 години трудов стаж стоя без инвалидна пенсия от 300?! лева 8 месеца, без стотинка доход, чакайки поредното решение на ТЕЛК). А бандеровските нацита и криминални престъпници, доведени нарочно, без имунизации никакви дори срещу полиомиелит и даже ПСР тестове, не плащат паркинг за скъпите си коли, возят се безплатно в градския транспорт, лекуват се безплатно, настанени са безплатно в скъпи хотели, законът за движение по пътищата не ги засяга, винетки и гражданска отговорност не плащат и им се дават по 40 лв. дневно, тоест 1 200 на месец на глава (заплатите на хората наоколо ми чисто са между 1000-1900, с нея живеят, гледат по 2 деца, плащат сметки). За да пукат гумите на руските коли и да оскверняват всеки Божи ден руски паметници, понеже една от целите е да изгонят руснаците, които имат от години тук жилища и които мирно, културно и тихо си живееха по Черноморието, младите през лятото, пенсионерите постоянно, откриха се руски училища за децата на постоянно работещите в Лукойл и пр. И всичко си беше нормално. Но България скоро ще я превърнат във втора Украйна - съмишленици и депутати на ДБ, както и платени професори вече системно и безнаказано публично призовават към репресии и наказания за всички нас, които не подкрепяме официалната политика на Кирчовците... (следят ни). И тези "бежанци" ще ни избиват, както 8 години го правеха с рускоговорящите с Украйна, а МВР ще го обявява за криминални престъпления с неизвестен извършител. Това вече се е случвало след преврата 1923 г., когато избиват по улиците та София всички опозиционни депутати. Наистина който трупа знания, трупа печал, меко казано за мен лично. А стадото не се усеща, бие се за олио и си дава последните левчета за гОрките "бежанци".