А аз да се върна на станалата от вчера моя любимка –
това, което имаме като д–р Дариткова – настанила се вече удобно на стола на легендарния Цвък.
Тази жена оправда напълно очакванията ми. А с репликата „
имало е грешка в превода” по повод на Чавушоглу и наскоро приетите промени в българския Закон за вероизповеданията спечели и любовта ми.
От не помня вече колко време не гледам сутрешните блокове по ТВ, но явно не съм сбъркала да им обърна внимание вчера и днес единствено заради „Апартаментгейт”. В резултат на което вчера се пръкна тук настоящата тема, а от днешното интервю по НОВА с докторката–партийка мога само да потвърдя изискания вкус на
Фердкурата по отношение на жените, че е хубавка. ;D
Стига си мрънкала - д-р Дариткова все пак е по-хубавка и от ЦветЦвет и от др. Драгойчева, нали?
Нали!!! Хубавка е, но само толкоз! И понеже съм гадна, очаквам с нетърпение първата ѝ среща с
тов. Нинова, на която докторката ше бъде със сигурност смарангьосана от Корнела. Не че си нямам друга работа – напротив! Но когато човек ме „грабне” от пръв път – като напр. тази докторка от Ленинградския педиатричен институт и
балдъза на Миро Мършата /мой добър "познат" и бифш министер за земеделието!/ – милост нямам. Щото прогнозите ми в 99.99% от случаите излизат верни. :t1811: