Въпросът е защо не се занимават с тях!? И е повече от сериозен, особено като се имат предвид маневрите им със закона за опрощаване на дълговете на мюфтийството..така и така са го подкарали уж на чистка след "политиците" - защо тях ги прескачат?
ми не са интересни. първо, си седят капсулирани, и никой не рита за избирателите им. да си чувала нещо от местан наскоро освен тъпотията за турското национално малцинство?
второ, те не желаят да се разширяват, сиреч в електорален план пак не се засичат с никого.
трето и според мен най-важно - за електората им точно това няма значение, те си знаят, че в партията са чорбаджии. какво ще стане, ако намериш евтин партамент на карадайъ или адемов - нищо, техните пак ще си гласуват за тях. виж шиши как си го избираха без да им пука.
личното ми мнение е, че дпс е държава в държавата - капсулирани, с постоянна подкрепа и от такива неща не се влияят. депесето трябва да се гонка методично по устав - агитация само на български, як контрол на имамите, машинно гласуване със случайна подредба на имената на партиите и без номера, та неграмотните да се оплетат /знам, че правото на избор е в конституцията, ама там е и задължителното образование до 16 години/.