Това е скандално.
И не е единственото скандално нещо в “най-добрата Му за живеене община”, а само допълнение към:
скъпи, грозни и нетрайни ремонти на улици и тротоари
разцъфтели след всеки дъжд прясно положени асфалти
нова транспортна схема, която принуди всички да си яхнат колите или да ползват таксита
цена на билета за градски транспорт 1,50 лв.
масово изсечени дървета
златни санирания
мръсотия и никакво миене на улици
безумна подземна улица, водеща до масови ПТП и т.н.
само да вметна, колкото да създам малко съспенс
нямам отношение към номерата на родителите, нито пола им, нито коня им, нито осела им
но - точно преди три месеца разбрах, колко струва билетът в Бургас - да, 1.50 лв., ако си леко мързелив, като мен и го купиш в автобуса, или не ползваш транспорт редовно
електронният билет струва 1.00 лев и важи за 40 минути - вкл.неограничен брой прекачавния, връщане обратно и т.н.
за това време ,спокойно можеш да отидеш до Меден Рудник, Сарафово или пък Рудник/е ако имаш няква работа в Р-к 8)/
сега - транспортната схема не ми е супер удобна,но може би е удобна за хората от далечните комплекси, за които е наистина важно да имат транспорт
а, пък подземната улица - стига де SvSophia, любима ми е , на семейството ми също, спести ни безумното обикаляне ,особено за тези, които работят в центъра
да не забравя, нашата улица я мият, не често , но да
аз се оплаквам, че не се справят със снега, но то пък нямаше прашинка тази година
но пък, ако минеш през морската градина сутрин, да видиш тази красота, хората ,които подрязват, окопават, чистят всеки Божи ден, си толкова благодарен/е поне аз съм/
и както беше казал онзи поет, нищо не те радва "щом нямаш в душата, олтари за радост"
добро утро прочие, 01 април 2019 год., хубав слънчев ден ;D