Ся, на мен лично ми писнА от папата, дето и жени опг събират повече поклонници. Най-грозното от всичко беше, га паралелно с парада за Гергьовден(празник на Българската армия!) националните медийни лизачи се чувстваха длъжни да ни показват, как едно село почита "наместника на Бога". Срамота, даже по-голяма срамота от парада на войската ни, щото по мое мнение, само моряците маршируваха като хората, без да отчитам, че "натовската" България си направи парад с "остаряло руско оръжие" (през тва време някакъв зад командващия парада, мисля че беше Краси баш министърът се загащваще в костума си). Иначе, понеже аз бях в движение днес след 12.00 на обяд, смея да твърдя, че ако някъде в държавата е имало задръстване, то се е случило заради обгрижването с непропорционално за значението му внимание на една личност, спрямо която за България има значение повече един мюфтия. Дори, един от предшествениците му (на днешния "наместник на Бога") стана маша за обида на нацията ни и дори не му стигнаха топки да ни си извини! Била съм в криптата на "Св. Петър" - папските им гробища не уважих по достойнство, минах през тях като през експозиция, като турист....