така. до юний миналата година не си бил член на бсп. а и имам силни съмнения дали и са си се фписал, ма тва не е важно.
поне до юний миналата година, когато е било последното ти лично изявление, че не си член, ти немаше проблем да опсъждаш, като нечлен, в детайли политиката на бсп, включително и да даваш акъл, както по принцип, така и на декларирани към оня момент членове като фирмин, кво точно да се случва ф партията им според теб.
тука си се объркал много сериозно. аз не съм нито кайли, нито буратино и акъл не давам. фирмин беше лесно да го излови човек в лъжа - нещо, което правех и ще правя, ако продължи да пише тук. политиката на бсп съм обсъждал, без да си позволявам съвети каква да бъде - обсъждал съм я такава, каквато е.
са изведнъж викаш ма те партийните работи са само за членове, който ней член да не се обажда и да си гледа разкошния живот в портокалия.
виках и продължавам да викам, че лидерът се определя от партийните членове, не от разни нечленуващи в партията поплювковци, па били те и в портокалия. виках и продължавам да викам, че партийната политика се определя от партийното ръководство в съответствие с приетите партийни документи, включително и програмите, с които ръководството е избрано. виках и продължавам да викам, че намирам за изключително гнусно поведение след изборите да за*беш избирателите си и да отидеш на съглашение с 'политическия противник', без да имаш мандат за това и изключително за лично облагодетелстване. виках и продължавам да викам, че поради политика, описана от мен в предишното изречение, масово избирателите не могат да направят разлика между енп и пес. нищо, че едните са десни, а другите - леви.
удобно ли е не на нас с тия ефтинки номерца, м?
ай да попрестанеш с лъжите, м?