Bacho Кольо проблемът ти е че се опитваш да даваш обективна оценка на нещата, което определено не се харесва
Енгелс, проблемът ти е, че и ти и Бачо Кольо сте сериозни хора и не допускате, че на високи позиции могат да съществуват и кретени.
Ами отворете очи - съществуват и още как!
Веднага да добавя - не визирам в никакъв случай Годжи - човекът е специалист, отговорен е, изпълнителен, уеееко лежерна съвест и е идеален изпълнител за всякакви задачи нужни на добре известна личност*.
Да добавя и още едно - аз спазвам карантината и смятам, че за добро или лошо трябва да се спазва и даже още нещо - поне засега няма по добро средство за справяне с проблема коронавирус, освен това, което приложиха китайците /нали не забравяте, че нищо не е измислено от Годжи или от Мутрю?/.
С тези две уточнения искам да продължа - Годжи, какъвто и да е специалист и мениджър, каквато и дисциплина да има - е вкаран в тръбата определЯна от Мутрю - прави и приказва това, което е изгодно на мутрата. Старае се да запазва професионално ниво, но не си позволява да залита извън зададената рамка /тръбата/.
За да се изразя по простичко, че и Тройчо даже да ме разбере с ено изречение - изпълнява поръчението да се движим в целево зададена бройка - заразени, болни, умрели, проверени...толкоз!
Цялата мощ на НОЩ е насочена нататък! Нищо креативно не създава тази нощ. Пази статистическата бройка в определени граници! Ако ЕС рече, че ще раздава помощи на калпак заразен - одма стигнахме Испания, ако е за опазени животи - отиваме към Сев. Корея и т.н.
Нали разбирате какво прави НОЩ?
п.с. Тройча, извинявай, казах ено - станаха пет! Нищо, ше имаш за цяла седмица интеуектуауни упражнения!
*Боже! Зле ми влияе тази карантия! Взех вече да Го споменувам като личност! Прости ми Господи и аз греша!