Майтап си правиш, но имах комичен случай който май съм разказвал:
Майтап си правиш, но имам трагичен случай, който не съм разказвал.
Някъъде на майната си в МА се движим две коли и отиваме в домакинята, която каза адреса в Бостън и е в първата.
Аз и жена ми във втората, но ми дотегна да се влача, натиснах газта и хукнах напред с идеята да стигна навреме, да си намеря място за паркиране и да си купя и цигари, че ги бях свършил от няколко часа, а тогава пушех и се изнервих. Естествено нямах GPS, но имах добра карта и вече бях видял адреса. Докато се обяснявам обаче с по добрата половинка що така правя и пропуснах влизането в магистралата където трябва - west ли east ли и се усещам едва след като вече съм в обратна посока. Знаеш, обръщането - на майната си. До тук добре, обаче, на картата не е обозначено кои улици в коя посока са за движение.
И започна еднааа....три пъти минавах по моста за Кембридж и се връщах обратно, няма и GSM - тогава просто нямаше, спирам, питам и обясняват, но съм далеч и докато наближа - пак тези еднопосочни улици...докато гледам и бензина вече свършва!
Започнах да обръщам обратно на еднопосочни улици, разминах се без полиция, само ми крещяха от колите насреща, а вече става полунощ.
Оправих се накрая, след 3-4 часа препускане в Бостън, дейбъ завихрения му център дейбъ, ама как финиширах накрая - само аз си знам - толкоз зор рядко съм виждал!