Не се прехласвам по "посеркото бай бидон", просто не понасям "клоуна Тръмп".
А Байдън ми харесва като излъчване, поради което преди малко постнах в темата "Карикатури" прекрасно творение на Ben Garrison.
Още повече, че той ми е на главата с тези "зелени енергии", "позитивни дискриминации" и печатане на $.
Първо, "зелените енергии" не са дошли от Байдън, а за тях можеш да се сърдиш на Грета Тунберг и Урсула фон дер Лайен с нейната "Зелена сделка";
Второ, "позитивните дискриминации" са нещо ужасно, но САЩ допринасят до голяма степен за тях; и
Трето, "печатането на $" и всичко останало си е ваша, чисто американска работа, поради което аз пожелавам ЛЕКА НОЩ.
Джиджи, наистина нищо не си разбрала.
От последното твърдение:
Вярно е, че US Congress решава с колко да увеличи дълга (да "печата $"), но това засяга всеки на планетата, до аборигените в Австралия. Защото $ е световна "резервна" валута. Заемите на държавите се дават в $, резервите на централните банки са главно в долари, клиринга между банките става с долари и много други такива "дребни" нещица.
За Байдън: Достатъчно е да видиш как попипва малки и по-големи момиченца, за да разбереш, че не е редовен.
Напиши в Google: "Biden small girls"! Enjoy!
Зелените енергии не почнаха с някакъв медиен проект - Грета Тумберг.
Много си далеч. Почна някъде след войните в залива. Батетата с пурите решиха, че Америка дава много $ на муслимски държави за нефт и решиха, че трябва енергийна независимост на САЩ. Поне така го продадоха на редовите американци. Писал съм тук, че една компания започна да прави панели за преобразуване на светлината в ток - Solyndra. Редовно минавах с колата си покрай нея във Fremont, CA. Създадена 2005 и фалира 2011, но не преди да похарчи 500 милиона федерални долари помощ. Не ги върнаха. Кой беше президент? Позна: Кениецът и Байдън беше вице по това време. 2005г беше Буш президент.
Къде е била тогава шашавото дете Грета? В памперси.
Във всички случай тази лудост - зелените енергии почна някъде около милениума.
Джиджи, не мога да те убеждавам в каквото и да е. Всеки трябва да изживее заблужденията си или да умре с тях. Ти си вярвай в добрият задокеански чичко (белият баща от Вашингтон)! Не позволявай на някакви си факти да ти развалят измисления свят!
Урсула: Когато Ал Гор си отопляваше басейна с олимпийски размери и дрънкаше "затоплиските" си идеи, къде ли е била кака Урсула? Сигурно е била домакиня и си е гледала децата. По-късно решиха, че "има пари в тази работа" и яхнаха "зелената сделка". Това брюкселските чиновници.