Мерси много, спаси ме от нервен срив, това е безумие с тия батерии, бе, навсякъде ги натургаха вградени. Поне утеха, че няма да се налага сега и батерия да дебна като гламава.
За блек аута мерси, ама не го ща, намерих си при фри офиса нещо подобно. Може да пробвам и със стария от замундата, ма трябва инсталационната да я пренасям, пък дали пазя и паролите, пък дали ще тръгне на 11...
А, я още един бърз въпрос, старият ми е без блутут, така си го купих и допреди 2-3 години изобщо не ми и трябваше, не че сега много съм се разтичала да го ползвам. Ама как да си прехвърля ценните файлове от единия на другия? Помня, че май ползвах шер ми преди 11 години да прехвърлям от още по-стария на новия тогава. Сега няма ли нови програми, тая ли да ползвам?...
Изобщо, с настолните мейд ин чайна сглобени в България бях си парче къмпютърджийче, форматирах, инсталирах уиндоус наново, е дискове изпичах, кво ли не. С ейпито 11 години и изпуснах всички новости. И още щях да си го ползвам, ако спасителят на света не беше решил да спира поддръжката на старите уиндоуси. Виж кво име само бил гейтс - врати към сметките, врати към търсене на сметките, портите на ада. Щото нали там се търсят сметките.