Изпреварило те Микито, шото и то гледало, а и драсна на бръже.
Ама не си го пиша загубено време - видех си елита на нацията!
И няма да ви обяснявам за кво си мислех през цялото време, че имате мазоли на очите от пустата винтовка...
Само за протокола: Баф ти цирка! Нещо като НС-то, но в умален и извратен вариант.
Абе, цирк, цирк, ама на наш гръб. И ако не беше страшно, можеше да бъде и смешно.
И не знам дали ти днес си гледал гостите на Цъфтанка, но поне те двамата ми отвориха некъф процеп, за да влезе поне малко светлина в тунела. И то не за конкретния случай, а по принцип.
На първо място,
Зинаида Златанова – бивш правосъден министър /не помня вече кога и къде!/, която не съм харесвала никога. Но днес ми напълни душата.
Беше толкова бесна от това, което се случва пред очите ни, че очаквах всеки момент да премине в "
непремерена реч", което явно не ѝ се е случвало никога. :D
И
Атанас Славов, доктор по конституционно право. Изключително интелигентен и явно доста начетен – не можеше да се примири най-вече с това, че така се уронва престижа на президентската институция. Нещо, което спомена Зинаида, нещо, което мисля и аз.
Г-н Славов рече, че президентът има пълното право да се обърне към Конституционния съд. Но че нещата в законодателството – точно в тази му част, са толкова затлачени и объркани, че може даже и по днешния случай да се наложат конституционни промени. За да се измъкнем от блатото, тъй като вече никой няма да ни търпи.