"Ядат ми се дренки, ама много ми се ядат..."
Това е цялата статия на горния мистификатор. Класически пример как с "Blah, blah..." може да се изкарва прехраната. Никога не съм го могъл, та може би малко му завиждам. ;D
Продавач на пържен въздух. * :peeing-2085:
Най-смешното е, че Клинтън (предполагам семейство) са били представители (изразители) на финансовият капитал. Клинтън е едно измекярче (като млад с "open fly"). То и затова е цанен за длъжността "президент". Както се видя, президентът може да стане само фигурант (пример Тръмп) ако не е подкрепен от "дълбоката държава". Предполагам "дълбоката държава" са тези с яките пари.
И да не забравя: Не се очертава да се изпотрепем по улиците... ;D
Все още ако звъннеш на 911, линейка с полиция и пожарна идва за 5 минути, може и за по-кратко и те закарва в болница, където те приемат. После може да получиш bill за милион, но те лекуват. В БГ как е?
С което не казвам, че няма проблем в "империята". Има и то какъв?
In·e·qual·i·ty. Има го навсякъде и се опитват да го решат тук. Дали е успешно, ще се види. Ето назначаваме ;D мелез за вице, черни министри, хвърлят $ от хеликоптер...
Та така... С една дума рано е да погребвате USA. Рано е да варите жито...
Все още полиция те спира на магистралата, само ако си направил нарушение. Не те пита: "Кво правим сега?“. Не съм чул някой да е предлагал подкуп на полицай.
* Snake oil salesman.