което очевидно е била целта на волен
Целта му беше да обяви в ефир, че Жамбаски бил гей. Повтори го 100 пъти. Тъй като тарикатите от вмро и нфсб го прекараха като камилче, по пълна програма, сега го е яд. И тъй като никога не е блестял с интелигентност, селският му вътрешен глас го насилва да прави циркове.
А ти фнимавай дан'тъ чуе Миряна Б. от Оттатък, че Волен ѝ бил семеен приятел, заедно с Рангел Вълчанов, мир на праха му!
И веднъж в Стария форум ме направи на бъзе и коприва, след като при подобен случай обявих открито, че Волен е ПРОСТАК.
Какъвто продължавам да твърдя, ЧЕ Е !!!
Сула, обаче, друго твърди :D
http://epicenter.bg/article/Ivan-Stambolov--Tryabva-da-se-prerazgleda-deputatskiyat-imunitet/194430/2/0Той поздрави водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева за блестящото й поведение. Стамболов повдигна въпроса за това, че е трябвало и другите участници да се опитат да спрат провокацията.
Иван Стамболов: Господинът много добре си е направил сметката, че говори на някого. Той не е простак, не е грубиян, той говори на грубияни и очаква грубияни да го харесат и разберат.
Подобно нещо правят и всички други политици. Според него това говори много зле за нашите политически нрави.
Иван Стамболов: Би трябвало общественият интерес да бъде в рамките на разписаното обществено споразумение. За да имаме една функционираща демокрация, един истински, нормален и качествен демократичен процес, изборите, които прави суверенът, трябва да бъдат информирани избори.
Склонен съм, по този въпрос, да се съглася на цели ... 95% със Сула. :D
Пет процента несъгласие си оставям за това, че героическото поведение на Чешмеджиева съвсем не разтоварва БНТ от отговорността, че ... наруши споразумението, на което се позоваваше тя, за да укроти Сидеров. БНТ наруши договорката си с останалите участници и чрез тях - с избирателите, които те представляват и с които (се надяваха да) комуникират от екрана на обществената телевизия. БНТ е институция и носи отговорност. Сидеров не е "божие дело", форсмажор на простотията, за да се извини с пиянските му изцепки факта, че останалите участници бяха ощетени в това да изложат и полемизират тезите си, според както са се споразумели с любезния си домакин.
Заедно с това, съм напълно съгласен със Сула, че останалите участници следваше да се противопоставят категорично, а не да бъдат мълчалив миманс, на нахалството на Сидеров. Аз лично, ако бях поставен в такава ситуация, щях да поема риска и отговорността пред политическата сила, която представлявам, и да напусна "шоуто". Но преди това ясно и категорично щях да изразя отношението си към поведението на Сидеров, а така също и към неспособността на домакините, уви, да осигурят изпълнение на договореното.
Ами да, замислете се. Не е ли един от проблемите на местните ни общности, който следва да бъде поставен на дискусия в хода на тази кампания, че на много места в страната арогантни дерибеи, подобни на Сидеров, игнорират закон, морал, етика, договорна добросъвестност, налагайки на местните общности своя интерес и своя дневен ред - в разрез с добрите нрави, благоприличието и обществения интерес, който Конституцията и законът следва да гарантират, приложени от държавни органи.
И как, при все това, тези представители на политически сили мислят да ни убедят, че са в състояние да наложат закона и реда, да защитят правата, щом като не могат да изхвърлят за яката наглец като Сидеров. И да, ето ви и отговорът защо силовакът Борисов, черен пояс и девети дан таекуондо, ще бъде предпочетен. Просто е - отговорът се крие в един въпрос - в присъствието на Борисов това поведение на Сидеров би ли било възможно. Алфата в глутницата щеше ли да остави този ямболски помияр въобще да си помисли да се вихри или щеше с едно тракване на зъбите да му навре опашката между краката. Едва ли ... Обаче, ние се предполага да сме еволюирали в социалните си отношения над нивото на тези, характерни за глутница кучета. Оборима, види се, презумпция. ???