Най-силните ни организации подкрепиха председателя на ПЕС.
Точно обратното! Даже на конгреса ви наритаха "опозицията"...затва Паргов е от кротък, по-кротък.. Мноо обичаш да пишеш за твоята партия, ама хал хабер си нямаш точно от най-голямата й част
Другарко сладка, то не е само да лалаш по форумите. Иска си и разчет. Ето ти фактите - ако вземеш два избирателни района и в тях съотношението на гласовете на евроизборите за БСП е 1:2, то съотношението на преференциите за Станишев е 1:2.07. Следователно, преференциите за Станишев нарастват с вота за БСП, но по-бързо от него. В някои области е още повече в полза на Станишев. Но няма да ти кажа кои, че не заслужаваш. Следователно, организациите с най-голям принос в резултата на БСП в този избор имат още по-голям принос в преференциите на Станишев.
И когато пиша, драга ми другарко, за моята партия, се стремя да съм максимално прецизен и обоснован в оценките си. Факти и добър метод за анализ. Все неща, от които ти си далеч. Защото аз не си формирам мнение на база разговорчета с другарчета-съмишленичета, а с разчети. Изборите са точна наука, каквото и да си мислят невежи ентусиасти като теб, сладурано. Затова и винаги ще ядете бой, заради невежеството. Колкото и да сте "силни". Това е груба сила. С нея можеш да разбиеш носа на някой, най-много. Щото тези дни сте далеч от Майк Тайсън в мощта си, за да печелите с нокаут, а даже и по точки. Друг е якият пич, от Банкя.
А на някой друг не му е нужна такава сила. Той само ще те докосне с пръст или леко ще те шляпне и ще загубиш съзнание, още докато падаш на земята. Защото това е наука. Кога, къде и как да удариш. Лек натиск където и когато трябва - и след часове или дни си свършен, необратимо. Това е сила, основана на знание. Знание, което не се усвоява по улиците и изисква години труд, което го прави елитарно и достъпно за малцина. То е и начин на мислене. То е, което създава разликата. Между интензивно и екстензивно, да речем, че някои тук спорят дали е възможно да се действа интензивно по избори. Но това е съвсем друга тема.