Ей, измет, влязъл съм в партията по убеждения. Подкрепял съм я по убеждения. Представлявал съм я във времена, когато това беше риск не само за моя живот и здраве, но и тези на близките ми. И пак заради убеждения. По същото това време костовашката куквица си оправяше живота с приватизация на Техноимпекс. И днес, ако я напусна, ще е пак заради убеждения. Убеждения, които съм запазил от комсомолските години, че и по-рано. И не, мечтата ми не е била да крача в един строй с боклуци като теб, които си въобразяват, че верността ми към идеята, към партията и Устава и, ще ме накарат да търпя вонята им. Аз съм бил винаги и съм свободен човек със свободна воля. Свободен съм влязъл, свободен съм бил и свободен ще я напусна БСП. Без да прикривам с Устава срама си да подкрепям тъй чужд на лявата идея човек като Корнелия Нинова. Не срещу тези мои 30 години в БСП, а именно заради тях, не съм гласувал за БСП. Когато врагът е в редовете ти, длъжен си да поемеш огъня. Нинова е враг на лявата идея. И ако, за да унищожим Нинова, трябва да нараним БСП, така да бъде. Иначе ще унищожим лявата идея в България, за дълго. А тя е по-голяма от БСП. БСП не я изчерпва. Тя, идеята, има живот и извън нея. Убеден съм в това. А аз действам според убежденията си.
разпени ли се? първо, измет ще викаш на този, дето те гледа в огледалото, като се бръснеш. второ, винаги са ми били противни позьорите, дето са много принципни и толерантни, ама им е невъзможно да приемат решението на мнозинството, па кво да говорим да ги изпълняват.
и се чувстват горди да цвъцкат по разни форуми как не си понасят началниците, как не си понасят съпартийците, затова и не са подкрепили партията, в която били влезли 'по убеждения', как целият свят им е крив...
а бе що не си намериш една теменужка и да ѝ говориш? при костов помогна. частично.
трето, сещаш ли се, че огромното количество твои съпартийци си харесаха и избраха нинова, което директно означава, че за тях лявата идея се различава от твоята такава :crying_with_laughter-3302:
и последно - това "костовашката куквица" е поредната ти лъжа.