Математиката сочи. Но не и на неуки негодници. Отхвърлянето на Истанбулската конвенция е позорен акт, с който се кичат негодници. Пред кого натрупа имидж БСП, заставайки срещу ПЕС? Срещу леви? Срещу зелени? Сред неприсъединените хомофобски, националистически, фашизоидни и черносотнически елементи? И що са и? За власт? На тази цена - да загуби лицето си на лява партия и да застане срещу левите партии на Европа? И то как - с типично байганьовското си просташко самочувствие - вие, европейците, сте будали, а Бай Ганьо не мож го излъга. Толкова пошло, та чак гнусно. С биене в гърдите Булгар! Булгар!. Булгар ами, как не. Кой друг, ако не "булгар"!
Разцепление? Ами нека е разцепление, ако алтернативата е да съм от едната страна на барикадата с някой като теб. Кое да ме събере с такъв?! Че ти, с подобните ти, си пълното отрицание на всичко, което ме определя като обществена позиция и практика откак се помня. Халал да сте и на Нинова! И тя на вас халал да ви е, барабар с дъртите ченгета зад нея. Съберете се при нея, че да сте накуп. Поне да ви знае човек къде сте. И да няма нищо общо.
Слава богу, че по тези места негодниците са и некадърници, че горка България иначе.