...а догодина ще станат задължителни доставките на пушечно месо!
Със съдействието на Костадинов и ПП "Възраждане", които твърдо ще връщат наборната служба. Понеже те няма да управляват, стройничко ще гласуват "За", заедно с евроатлантиците - такава директива е спусната на държавите в Източна и Централна Европа - последно помня, че Хърватия я върна. А пРезидентинът след последния съвет по националната сигурност обяви, че се готвел Закон за защита на отечеството, според който всеки български гражданин трябвало да изпълни дълга си пред отечеството (Тук не мога да не вметна, че протофашистите на Кръволока Цанков са били далеч по-точни и почтени - при тях е за защита на държавата. Между отечеството и "държавата", с извинение, разликата в момента е от деветия кръг на ада до седмото небе). И понеже и пРезидентът, и Костадинов много добре знаят, че няма мърдане от НАТО, двамцата ни подготвят децата за пушечното месо, което ще хвърлят срещу Русия - САЩ официално "се оттеглиха", понеже са си осигурили проксита.
За Костадиновата държава не зная, но аз съм си отглеждала, възпитавала и изучила детето въпреки тази "държава", включително до дреболии като детски и безплатни учебници - не съм получила (за випуска който започна първи клас през 2002 г. безплатни учебници нямаше, понеже започнаха и докрай се учиха по изцяло нови учебни програми.).
Впрочем, като оставим настрани маловажностите, Отечеството е свято, но тази "държава" не заслужава не сакрални жертви, а да й споменаваме наименованието даже (имам предвид "Република..."). Нито е държава, нито е република.
Какво всъщност е, би трябвало да ти е ясно.
Повръща ми се от Костадиновото лицемерие - ходи в Москва, не спря да превъзнася БРИКС, а ще готви наборна армия срещу Русия, понеже в близките години няма срещу кого друг да я подготвят, а и за да подготвят, трябва да имат яснота срещу кого точно - все нещичко разбирам от тези работи.
А ако не е лицемер, то тогава е тъп?