Съжалявам, че трябва да занимавам уважавания форум отново с потребител "ярослав": по-долу цитирам последното електронно съобщение на потребителя до бившия администратор на форума, изтрити са само имената и ЕГН на Госинджър.
Forwarded Message --------
Subject: Във връзка с изтриването на акаунт Yaroslav
Date: Mon, 14 Feb 2022 23:06:42 +0200
From: yaroslav@*******.bg
To: ddantgwyn@mail.ru, ****@*****.info
До xxxxx yyyyyyyy zzzzz, ЕГН --------
Г-н xxxxx,
След като молбата ми не беше удовлетворена чрез свързване с Вас, а впоследствие текущите модератори/админи не просто отказаха да изтрият данните ми, но и директно започнаха да ме обиждат, за мен не остава друг вариант, освен този, който се надявах да избегна, а именно да подам сигнал до КЗЛД.
Доколкото съм поискал изтриване на всички данни без изключение, включително постове, то за мен е без значение че настоящите админи смятат, че това не влиза в обхвата на GDPR. Този спор може да се разреши и от КЗЛД, ако това е желанието на Вас и на админите.
Оставам последна възможност да нормално разрешение на проблема. За сведение предоставям отговора на текущите админи, които се държат повече от безобразно.
cekyko:
Ай ся глупости.
Има си ред за искане за триене.
Ако си чак толкоз неграмотен и не разбираш за какво иде реч -
все едно да искаш мтел да ти закрие телефона, като вземеш мегафон
и крешиш на площада отпред, вместо да пуснеш необходимото искане откъдето трябва.
За мтел - на гишето.
Тоест без да си поискал изтриване искаш да ти бъде изтрит акаунта. Веднага. Със скандал.
Че и някъв фейсбук намесваш. Ама тук не е фейсбук.
А пропо, наистина някога вземи да вземеш да цъкнеш където трябва,
- не само да хараламбиш - ако искаш наистина да ти бъде изтрит акаунта, че ми писна от иезуитщините ти.
И прочети целия закон за личните данни, и цялата директива на ес,
Че ми писна калинки да ми бродират тук глупости.
Клъц-клъцнати неграмотно, неосмислени.
Горното електронно съобщение впечатлява със следното:
1. съобшението е анонимно, както и първото, не е подписано от автора, но съдържа ултимативни искания;
2. съобщението е изпратено до електронен адрес, използван от Госинджър само и единствено при участието му в групата
soc.culture.bulgaria; адресът е известен на само трима участници в този форум, участващи и в цитираната група, "ярослав" не е сред тях.
3. електронното съобшение цитира освен трите имена на Годинджър и неговия ЕГН, което предполага добре организирана и подготвена кампания от бивши и настоящи участници в този форум срещу Госинджър и срещу съществуването на този форум в сегашния му вид;
4. съдържа директната заплаха към Госинджър за донос до КЗЛД. До този момент за такава възможност намекваше само "сержант трой" преди месеци;
5. съобщението цитира само коментара на "секуко" от днес, пропускайки моите препоръки, което е недвусмисленно; В същото време съобщението е с вчерашна дата;
~~~~~~~~~
Във връзка с горното съобщение до Госинджър, считам за необходимо да заявя следното:
1. потребител "Ярослав", обстойно Ви беще обяснена процедурата за заличаване на профила Ви в този форум.
2. Вие нарушавате правила 5 и 8 от действащите правила на този форум;
3. предвид изразеното от Вас желание профилът Ви да бъде заличен, Ви предоставяме 72 часа да подадете заявка през софуера на този форум като единствена възможност за заличаването му.
4. В случай, че пропуснете този срок и не подадете необходимата заявка, ще Ви бъде наложено съответно наказание;
~~~~~
Накрая, няколко джокера:
а) Госинджър не е администратор на този форум седмици преди датата на първото Ви съобщение до него, чукате на отворена врата; Полезно би било за Вас да общувате с новата администрация, видна е обсесията Ви от "секуко", което води до интересни изводи, мдаааа;
б) на базата на две анонимни електронни съобщения до XYZ трудно ще докажете пред КЗЛД, че Вие сте потребител "Ярослав";
в) евентуалната Ви жалба до комисията вече няма да бъде анонимна, ще се обявите с името, адреса и ЕГН, ще бъде интересно когато доказвате идентичността си с потребител "ярослав", за достъпа Ви до електронен адрес и ЕГН на Госинджър, които представляват лични данни и не се разпространяват свободно, и т.н.
г) не на последно място, след като разкриете самоличността си, съществува риск от дело за набедяване;