Да се направи пълна амнистия за колегите на студено.
Тъй е станало и през 1944 г.
Пълна амнистия и на политически и на криминални.
И е станала тя, каквато е станала.
Чорбаджи изчукал жената на ратая и оня, понеже джендърските времена са биле фсе още далеч - му светил маслото. Всичко точно - ф пъндиза!
Повечето чорбаджи обаче, след изчукването, успели да вкарат в затвора за измислени престъпления орогатения ратай, но като дошъл видовден, ратаят си го е изкарал надлежно, че и АБПФК станал в последствие.
Сетне, дошъл нов видовден и сега на Мутрю дедо му е на стената на гордостта!
Не, не съм съгласен всички - олабени!
П.с. горното ми бе само като аргумент.
И да знаете - проверен, лично, не по твърдения на комсомолски секретари! Преди години в оня форум се пенявех за едни твърдения от новозагорско.
Сините браточки дет спИчелиха с малко, но завинаги ми пробутваха нъмбъри...дълга история, но по случайност имах шанса да проверя случая от местни хора, неангажирани с каквато и да е власт.
Опитват се да ни правят на баламурници, уви, не секи път минава.
п.с. това е само мнение разбира се, с опит за аргументиране.
п.п.с. Амнистия за другомислещи, или за шарении - ОК, ама на лайното ква амнистия да му прайш?
Ше стане конфитюр от кайсии ли?
п.п.п.ппппппп.с
Съгласен съм с буратино за времето, кой си засича постовете кога са пуснати? Опитвам - не става, пак - пак, накрая наистина изчаквам 2 мин след това, но чак накрая!
Да, моя нетърпелива милост е виновна, но ако не представлява голяма техническа трудност, може ли това да се коригира?
Моля модерацията да прецени плюс и минус баланса от тези 120 сек въобще.