Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Юни 16, 2025, 20:52:52

Автор Тема: Питанки към модератори, администратори, "собственици"  (Прочетена 367844 пъти)

AnonimusBG и 23 Гости преглежда(т) тази тема.

Активен AnonimusBG

• Sr. Member
  • Коментари: 318
    • Профил
Моето предложение е такова.
Ако до края(24.00) на понеделника поне пет човека подкрепят онци и кайли в коментарите аз изчезвам завинаги.
Ако не даже не зная какво да предложа.
Например паралелепипедът да не ме коментира никога.
Става ли?

Неактивен cekyko

• Just Member
  • Коментари: 2933
    • Профил
Паралелепиде ти си идиот.
Ако до края(24.00) на понеделника поне пет човека подкрепят онци и кайли в коментарите аз изчезвам завинаги.
Става ли?

туйкованкото нещенце борецът с цензурата иска да  цензурира по принцип и безусловно опонента си... :)
егаси и бореца за свобода на различните мнения.....

.... къде се извъдихте такива неграмотни, агресивни и претенциозни,
и що решихте, че след като не ви навират непрекъснато там, дет не изгрява слънцето,
вселената е създадена за да се върти около вас....

тия, дето ни убеждаваха да се срамуваме от Сталин, се оказаха просто поклонници на Хитлер...

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 3127
    • Профил
Оскар Уайлд (1854-1900) бил посетен от един лорд, който пишел, но въпреки всичките му усилия, нямал никакъв литературен успех. Поради това той се обърнал в отчаянието си към известния писател, драматург и поет с въпроса - какво трябва да направи против това "съзаклятие на мълчанието". Уайлд отвърнал лаконично:
- Ще направите най-добре, ако се присъедините към него.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26999
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
Quote (selected)
Референдум ли ще има?
Имам доста резерви към Онци и Кайли, но в случая мисля че са прави.
Нека всеки споделя каквото мисли, а модерацията да се оправя колкото сили има.
Така или иначе "съдията, съдията ..." както пеят феновете по стадионите.
ЕС е вреден за вашето здраве!

Неактивен Captain Buddy

• Just Member
  • Коментари: 1875
    • Профил
Смятах да се въздържа и да не вземам отношение относно баталиите на AnonimusBG, но тази сутрин като се запознах с последните му бисери считам, че форумната управа е прекалено търпелива към този прекалено "претенциозен", меко казано, участник.
На практика действията му тук са действия на агент провокатор или най-малкото на душевно болен човек! Участието му тук е ВРЕДНО!
Крайно време е да бъде охладено епистоларното му възбуждение, за да настъпи мир. Преговори/референдуми  не са нужни, а директно и круто противодействие на ненормално поведение.

ГОРНОТО ЗА СВЕДЕНИЕ И СЪОТВЕТНО РАЗПОРЕЖДАНЕ, съобразно правилата на форума, please!

Неактивен onzi

• Just Member
  • Коментари: 8008
    • Профил

това ли успя да измислиш по нощите? ми... довиждане. айде да броим: секуко, змея, буратино, аз, кайлето - едно, две, три, четири, пет. сега гледам, че и кептъна е споделил. значи шест.

tschüß.

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2930
  • No complain no explain
    • Профил
Става ли?

Май теб жена ти те травматизира много. Ето ти няколко адреса на най добрите  психиатрични клиники в Москва.

https://www.kp.ru/doctor/special/luchshie-psihiatricheskie-kliniki-moskvy/    :blurry_drunk-2127:

Казват че не взимат много.