Сега след вечеря и пренадута глава от ТВ-простотиите (придружават храносмилането), да допълня и поясня.
- Разбира се, че моето мнение за "всички" няма стойност. То е само за в съседският кръг, някакви други местни конекшъни по телефона и кротостта в изпълнение на безумията. Така, че Асол има право в забележката - не са всички.
- Колкото до специалните отношения от изотвънка, на към "вътре", примерите ги има. Една друга част от този род, където съм, живее в Разлог, а тази, се е довнадила преди десетилетия тук. Е, сетете се колко време е било нужно и ако въобще, тази да е била акцептирана и приета? Инак, на отделно, лично ниво има и свестни хора и не са само бамбашка. Но аз лично предпочитам да ходя повече в Разлог и там да си свършвам каквото ми трябва, а не в Банско. Аз живях тъдява от м. октомври 18-та до юли 19-та без прекъсване, докато си завърших една разработка. Та мога дефинитивно да кажа, ако не ти пука, кой - какво може да приказва и не се интересуваш от хорските мнения, шушукане и евентуални погледи на кестерме - Б. е прекрасно място за живеене. Но не в новата, хотелска част...
Друга тема: - Намирам за ПРЕСТЪПНО да се спират хората да не ходят на въздух, на слънце и пр. в парковете и на Витоша!!! Това следва да се осъди от цялото заспало общество, като форма и средство за ликвидация! Отделно, че както винаги - дрогарите, нито са на време готови и фит както трябва, нито действат по актуалните и важни вектори, нито са изоставили тъпите си маниери, трикове и опити да задушат плебса. Така, че и БЛОКАДАТА на градовете дойде след самоволно и самолично налагане на уж мнението на БЛС! Вчера излезе, че писмото не е истинско, но то бе удобно и на часа прието и внедрено като решаващ аргумент - явно е било поръчано за да послужи като претекст! Какво се чудя - та не бе ли така и с "писмата на трудовите колективи" по избора на ГлавПрок?!