Луката си е в ред, той запази доста от истинските придобивки със стойност от техният соц. И разбира се, че таваг. Хиените от голямата Страна, ще направят нужното както през лихите 90-те. А ние добре знаем чии назначенци са, както и красивите подробности около житията-битията им.
Аз не съм сигурен дали прословутото балансиране върху накачулените една връз друга проблемни кълбета, гдето едното е земният ни шар, си струва усилията. Още повече, че в последното интервю на ВВ което гледах, той все пак показва някаква раздразненост от нахалствата на партньорите. Защото, каквото и да говорим, главният енергиен доставчик за кипежа в Беларус са познатите ни банкеро-сатанисти, каращисани с озверялата либерастия. Не маловажен детайл бе финансирането и финансирането от страна на Газпром (това чирикат врабчетата отсреща) на Белрус-майдана. Може би заради финикийската зависимост на същият от кредиторите си, а пък те не са при Нибулина.
Интересна ми е и тупурдията около знамената и тяхното значение, свързано е с истинската зависимост или независимост на една държава. Най-правилният път би бил да се възстанови онова, червеното с инсигниите по него, но и за това все още има много малко време. Надявам се при теб да се осеферят о време, особено при изгодните, все по-мрачните времена наставащи зад Локвата в следващите месеци...
- Най-добре се набира сила в полусенките и по време на тупурдия у съседите!