начи, миналата събота прецених, че се чуфствам се ено ме гази мечка и отидох ф цибалаб да ми бръкнат фноса срещу 95(деведесеипет)лева, а за резултата да дойда ф понеделник вечерта. Фнеделя положението се задържа същото, а фпонеделник сутринта ми се обадиха од РЗИ, и даже не од РЗИ, а некви работещи на доброволни начала за РЗИ, които звънят на хората и им съопщават, ако имат положителен резултат за ковид.
Благодарих на теа-не-точно-од-РЗИ за тва, че ми спестиха две минути од живота , които иначе щеха да отидат за добиване на резултатите од теста, а сега можех да ги ползвам за квото си искам, примерно да ги изкарам с температура 38,5 ф легнало положение, което и напраих, или по-точно щех да направя, ако не бех прекъснат од полицията, която ми се обади да уточним некои детайли, примерно че живея на тоа и тоа адрес, не, как така не, ми аз съм регистриран на тоа адрес, който ми рецитирате, но живея на друг, който се пада към друго районно, да бе верно, че се пада ф друго районно, нищо ние шсе обадим на колегите од другото районно да им кажем, обадете се викам, щом ви влече, аз тука сметам да се концентрирам върху тва да ми е ацки зле, пожелаваме оправяне, вика инспекторката од 3-то, мерси викам аз, айде чао, айде чао.
мисълта ми е, че има неква организация и хората не са оставени да мрат без административен надзор.