Затова в случая, Eisblock, ти НЕ зависиш от мен, но аз завися ОТ теб за създаването на една по-стабилна среда – както при "морячетата" от US Navy по-горе!!!
Твоите изказвания са обикновено извън смисъла на даден разговор. Светът не е само бяло и черно, но заявления като цитираното твое преди от мен и забележката ти (принуди ме да търся медицинско название), както и в това тук за илюстрация + коментара на първите два цитата, показват: - Че освен от НЕ разбиране кое, за какво е, как действа и пр. и пр., си лишена и от обикновено възпитание - както и останалите ти съмишленици тъдява. Усилията ви да викате на бялото черно, апломба на не схващащи кое-какво е и пр. идват в доста повече от нормално проявяванта глупост.
Особено за тема, която се представя сякаш е далеч извън нагнетяваните последствия, а в същност е единствено и само оръжие за постигане на много по-далечни и "човеколюбиви" цели. Тогава хората, които бърка политическите си пристрастия заради лъскавите страни на вече бившият "Запад", със здравето си и това на близки, приятели, сънародници и пр. могат да получат и получават единствено презрение.
Дори и обичайната тъпа глупост, особено клоняща към безпредел, става безгранична, надвишава тогава и самопоставени високи лимити на търпимост. Именно ТУК това е проблема - няколкото полуофициални трола със безсмислените си спорове и заяждания, с проявяваната упорита наглост. А както виждаме сега в обществото, не само тук - а и в "цивилизованите" държави, търпението на плебса, неговата инертност и мързел (да не задълбочавам в детайлите) ще му костват живота, този на децата му и дори на самото бъдеще.
То е пред нас и скоро, много скоро ще ни погълне: - ВСИЧКИ.