Виждам, че съвсем са ти избили балансите. Кофти.
О, не, чак балансите не са, но наистина все повече се изнервя човек. Ела да поживееш тук и ще разбереш.
Ако трябва да ти отговарям на теб и точно на твоя нюанс и то аз - неспециалиста, то бих постъпил така, както китайците като методика го възприеха - след като изпозатвориха всичко и установиха кой е източник вътре и след като затвориха влизащите дупки - проверяват всичко що пристига, сведоха заразяванията до няколкостотин вече от почти месец - виж тук
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6което съотнесено за нас е да хващаме човек на ден новозаразен.
Това значи да сме овладели всички пътища, по които може да пристигне заразата.
Ще стигнем ли до това положение - не знам и по скоро не мисля, може би до 2-3 на ден новозаразени.
Проблемът даже е не че да има новозаразени, а да са вкарани в сигурна карантина те и само ТЕ, които са потенциално заразени и да не се появяват от другаде, което ще значи че не знаем и за други възможни огнища.
Как ще се постигне?
Също не знам, но съм сигурен, че едва ли с тези мерки дето се въвеждат тук - действията на Мутрата са точно както срещу емигрантите и оградата с Турция - дупки в нея колкото искаш - като ементал са, но се показва само там, където е ОК. Като видиш останалите места и те хваща ужас.
Е - айде вземай решения и давай мнение как да стане /въпросите на аменеме...и г.ринго/.