Кой според теб формира форумният микроклимат?!
Аз или някой друг?
Щото аз съм го казвал, че форумът се прави от хората в него, а не от администрацията. Аз само създадох платформата и я предоставих за ползване.
Преди време го написах на един участник тук в лично съобщение, сега ще го кажа на глас -- аз лично гледам на този форум и като на социален експеримент -- при липса на ясни и категорични ограничения в общуването докъде може да стигне всеки един участник в него.
Имайте го и това предвид.
Без тия. Щом има администрация и (уж) някакви правила, то администрацията е носи същата отговорност за публикациите, както и авторите им. Фпротивен случай не би трябвало да има никаква администрация.
Същата администрация не се свени да трие неща, които не ѝ се харесват, само дето го прави изключително избирателно, един от многото примери по-долу:
Жалко е, че заради престъпленията на хитлеризма е наложена забрана и хвърлено клеймо върху истината за расите.
Фона бил фашист, ма истината за расите, която очевидно предполага нещо различно от Хартата на ООН, че „всички хора са равни“ и т.н. вероятно не заслужава не непременно „белезници“ (по Асол), а обикновено порицание, дори и пренебрегвайки иронията, че идва от поредния диванен герой, дето се е пробвал да го вземат на работа в Германия, ма не е могъл да се класира.
Тоя пост, както и немалко други подобни, сте го видели и ти, и Нойка и сте еднакво отговорни за съдържанието му. Обяснения не търся, запазете си ги фслучай, че ви потрябват. Не сте реагирали най-вероятно не за друго, а защото, дори и на подсъзнателно ниво, може би сте съгласни с „истината за расите“, разбира се, като представители на висшата раса. Ако бяхте несъгласни, сте имали начин да го покажете.
И, да, "заслугата" е изцяло твоя и на администрацията, защото насоката на този форум е каквато е, с твоето, и на администрацията, одобрение и желание. Днешната ти безумица, че Лиляна, която не пише фтози форум повече от година, и най-вероятно вече е забравила за него, си била виновна сама, щото бъдю я бил предупредил, че ше я напсува, пък тя му казала, "айде да те видиме", фобщи линии показв къф ти е моралния компас или квото е разбирането за етика фглавата ти.
Ако аз кажа „принцик/норчо/нойке/гьозепе/етц, спрете да пишете, квито ги пишете, щото ме дразните и ше в пратя на майките ви в…“ колко време ше остане тва? И на кво основание бихте спрели? Да не ме дразните ли? Щото аз съм праф, а вие не? Вие ли ще сте провокаторите или аз ще съм насилникът, макар и вербален?
На финала, можеш да кажеш, че си създал и че поддържаш нещо, ако правиш изцяло със свои усилия и/или средства. Кратко интернет търсене показва, че сайтът се хоства от Софийския Университет, за който не ми е известно да предлага такава платен услуга, макар и да е възможно да бъркам. Ако не се предлага такава платена услуга, очевидно се хоства безплатно. За чия сметка, на данъкоплатците ли? Поддръжката на този форум в неработно време ли я правиш?
И, имаш ли некъде Декларация за поверителност и регистриран ли си като Администратор на лични данни фсъответната комисия, щото айпи адресите на сички участници са видими за администрацията. Сички участници наясно ли са с това обстоятелство и приели ли са го доброволно?