@ddantgwyn
Недей да тролиш !
Първо, аз не мрънкам. Зададох въпрос и поясних защо питам. Смислен отговор не получих, както и на питането ми заради онази идиотска точка (май беше 4) в правилата. Толкоз.
Ами каквото повикало, такова се обадило.
И да, мрънкаш. От доста години само това правиш -- и в стария форум, и тук, и в новинарската група. А в момента освен да мрънкаш, и тролиш.
На зададения въпрос отговорих. Това, че моя отговор не те задоволява, само потвърждава казаното от мен по-горе.
Толкоз.
Второ, като предлагаш въпросът да се реши чрез анкета - защо ти не направи анкета, когато отне тази функционалност на форума заради нечии "мрънкания" ? Въпросът на Джиджи кои са били те, е напълно логичен - да се види чии мрънкания са приоритетни.
Ами защото единственият, който ползваше тази функционалност бях аз. И именно срещу моите матрьошки имаше мрънкане. Че ти беше първият, който се фръцна от тук с обвинението, че си бил цензуриран без изобщо да посочиш кога и къде. А сега искаш да ти давам обяснения за мои решения като администратор?!
И искаш да те взимам на сериозно след това?!
А въпросът на Джиджи изобщо не е логичен -- има архив, отива и намира. Не да ме карате аз да ви давам обяснения.
И не ме обвинявай в толериране или фаворизиране на когото и да е от форума, защото ако има толериране, то е към всички. Ясно ли се изразих?
Така, че ако искате да се върне тази функционалност, правите анкета и ако съберете повече хора, които да искат нейното връщане, тогава се обаждате в съответния раздел.
Трето, не обвинявай други в мързел, защото практиката ти да орязваш функционалност на форума, защото като администратор не можеш да се справиш с някой, който прекалява, е тъкмо проява на мързел. Пример - емотиконите.
Факт е, че те мързи. Особено теб. Странното е, че не те мързи да тролиш обаче. Това го приемам като проява на лично отношение.
Колкото до обвинението ти, че не мога да се справя с някой, то е толкова нелепо, че не си струва да му се отговаря. И отговорът му се крие в правило № 4.