Да. разликата е в подходите. Нинова казва : аз ще ви стана адвокат. Ганев ги е поканил в комисията , за да изложат исканията си пред всички.
А, да, комисията е ПО БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ, а Ганев и е председател Няма нищо общо с актуализация на бюджет и плана за въстановяване и устойчивост. Ама нищо ....
да бе, да. аз неслучайно сложих ей-това в цитата:
На депутатите беше заявено, че не трябва да се пропуска летния Европейски съвет и обсъждането му да мине в първия пакет.
айде да се помъчиш да обясниш как точно с обсъждане на комисия ще спазиш крайния срок.
Ти верваш ли , че е възможна актуализация на бюджета СЕГА, ТУТАКСИ на момента. Ако има такава, ще е втората половина на май най-рано.
вервам, че все някой гербав знае какво става. съответно като накараш правителството да внесе актуализация, при обсъждането може да я донатаманиш. и ще стане по-бързо, отколкото да хванеш некви депутати, да ги навреш в комисията и те оттук натам да тръгнат да се осведомяват кое и как.
По плана - щем, не щем ще внесем на Томислав опуса.
кой бе, бонго, ще го внесе? или забравяш, че баци отказа? а дебейците в датата, когато е крайния срок, ще гледат в комисия. кой ще го внесе? м? ама то 'краен срок' е некво непознато за дебе терминче, очевидно нищо незначещо, сепак друго си е да си обсъдим ние в комисията.
ей ти още един пример за дебейско малоумие при положение, че трябва да се действа по спешност и да се спази краен срок.
И после, ако има парламент започва преработка по проектите и глупостите, дето са вкарани.
с това съм почти съгласен. само че ако няма парламент - служебното правителство ще трябва и с това да се занимава. при всички положение недоношчето гербаво ще трябва да се разнищи и поправи.