Държа си се като истински адвокат. Мноо внимаваше какво точно говори..изниза се по всякъкв начин и на всички въпроси отговори. Не позволяваше да го объркават, а нападаше той/има мноо общо с Татюна Дончева, между другото/. Сигурна съм, че не е почтен човек, но съм убедена, че е добър адвокат
Слава богу, с адвокати в действие не съм общувал, но това, което съм си представял и това, което съм гледал на кино, няма нищо, ама нищичко общо с поведението на този
Кое го прави „истински адвокат“? Та той не може да се владее дори в хода на разговор, за който е имал време да се подготви! Избухлив, връцка се неуместно и се налагаше Николаев да му припомня на няколко пъти, че е дошъл да говори, а не да заявява, че няма да го прави, щото не иска.
Не владее и езика си – използва жаргонни и диалектни думи. Това да не е някаква нова, съвременна представа за „истински адвокат“?
И не, не „отговори на всички въпроси“, той просто ги отбягваше – видно дори за неподготвен слушател. Отбягваше ги не с някакъв финес, а с нахалство и грубост.
Това „не позволяваше да го объркват“ е просто неуместно – защото никой и не се е опитвал да го прави, но преди всичко защото това няма отношение към „истинскостта“ му на адвокат – нали говорим за адвокат, а не за обвиняем или свидетел?!
Изобщо, този тип е поредният позорен факт на съвременната ни жалка действителност, който бих предпочел да не знаех.