"Kептъна"
Чудя се кога шепата неандарталци ще го низвергнат и остракират - въпрос на време е.
Че кой е той да не приглася в хорчето на шепата дебили?
"ЗИП"
За мен профилът му отговаря 99% на такъв на някой инвалид: гърбав, куц, сакат...
Всеки път, когато чета идиотщините му/ѝ/то (може и да е някакъв трансджендър) неизбежно се сещам за една случка с мен, и друг път съм я разказвал.
Ето я пак: в една пиянска свада бях тряснал някого по чутурата, но пострадах аз - счупена костичка продължение на малкия пръст на ръката, отдолу на китката. Отначало уж нищо, но на втория ден болката стана непоносима. Отидох в Пирогов и в спрешно отделение на първия етаж и ми казаха, че има счупване и сега върви зарастване накриво. Незабавното лечение включва ново "счупване" и правилно фиксиране. Поне три пъти се наложи трошене, наместване, гипсиране, рентгенови снимки и пак. В паузите седях в коридора, където се случи да бъде един жалък дребен и опърпан ГЪРБАВ човечец с идиотска физиономия, придружавал бил някого. На моите разкази какво се случва, този квазимодо реагираше с огромна радост и все с очакване в малките свински очета казваше "ама това страшно боли, нали, а?"
На такива нещастници им е все едно дали те са живи или не, доколкото останалите са също мъртви.
ПС докторката, дето ме "оправяше" беше истински бонбон, та се посближихме. По-късно се доопознахме по библейски, длъжници не останаха. Нея отдавна забравих, но гадния изрод - никога. Пазете се от недъгавите, те мислят всекиму злото.
Странно същество сте.
Казано е - коментирайте темите, не хората. И? С рогата напред, и то след хладилника.
Държите да сте перманентно там?