Защото си в тоя форум
Глей ся, това е един невъзпитан въпрос който на мета-език значи - Я ни се маай от главите, ние тука сме си групичка ! Припомням че тук попаднах съвсееем случайно, някъде из нета - в Гласове , или при Веска, не си спомням...някакъв недоброжелател беше дал линк за сий форум, където се събирали останки от форума на "Сега". Аз съм във Скайкодето от 2003 /капичи ? от преди 21 години, си бях чист български българин в тия времена/. Повечето тука или не сте от Скай кода, или сте дошли по-късно, а мнозина чак когато стана Сега. Така че тия подходи на "старо куче ветеран" - не на Мукта. /преди Муктадасакскобургидиотски - което е
запазена марка за който си спомня
/ Дойдох, надникнах, видях две три познати никчета, подуших няколко прекръстени ... няма да коментирам нивото какво е станало. Ни за добро, нито за лошо/ За това съм тук колега, и както съм тук, всеки момент мога и да не съм тук. или напълно да се махна. За разлика от графомани с по 25 000 излияния, аз нямам още 1000. Не ми е живота при вас, но редовите пишещи не са тия дето ще ме гонят. Има си там някакви собственици на форума, модератори, а са решили - а са ме изтрили ! Тяхна воля.
Ако имаш други въпроси - пиши на лична, че тука оспамихме темата. ФРАНЦИЯ ! ..............
Льопенска люспа.
Само формално. Но идейно доста се раздалечиха./Самата Марин и Флориан се бяха сериозно скарали/ . Значи веднага да доложа - Флориан е гей ! Сам се е презентирал преди години, за да не го изнудват. Възпитан гей, не се афишира, не се гърчи по платформи, не набляга на особеностите си. Има такива гейове, дето не дразнят , а са известни с другите си качества - писатели, артисти /като Мариус/, певци /Емил Димитров/ , журналисти, дори и политици... Кво ? Да гледаме дали са хомосексуалисти като предпочитания , или дали са "педали" в пейоративния смисъл ?... Та Флориан е хомосексуалист, но е достоен човек. Единствен той от политическата класа, поведе хора да протестират по време на ковид-терора, конфинманите, придвижванията с атестации, насилствените нажижвания ... единствен Филипо организираше ежедневни митинги в Париж ! И събираше по 10-15 000 протестиращи ! Което си беше смелост за тоя момент ! Филипо заслужава само уважение за тази си смелост, щото не си спомням тогава Льо Пен много да е мъцвала. Така че не е "люспа" - отцепи се, отцепник е. Мейнстрийма го мрази и не го отразява, правят се че не съществува.