Този не бях го гледал (Кардамски), малко преекспонира, но общо взето го бива. Носела му се славата, че много познавал.
тва от другата тема, ама ме наведе на една мисла: първо не исках да слушам интервюта и подкасти, че много време отнема, предпочитах същото интервю в текстов вид. това преди години, примерно отпреди ковида. напоследък обаче взеха толко много да лъжат с транскрипциите, примерно да забравят по некой и друг абзац, да "объркват" кой какво казал и т.н, че почнах от немай-къде да слушам клипчетата. и като пиша слушам, имам точно това предвид - то и няма какво толко да им гледаш на двама, седнали на по един стол, и си лафят.
от седмица/две някъде пак се върнах към първоначалното, ама с екстри: отивам на
https://youtubetotranscript.com/ пиша там адреса на кличето, то ми го транскрибира и чета. така, от една страна, ползваш всички плюсове на текстовата информация, а от друга - тя съответства на клипчето.
изключително ми е полезно за клипчетата примерно на витанов - хем искам да го разбера все пак какво казва, хем не мога да му понасям лиготиите. както и е перфектно за градския транспорт примерно - така и не си купих слушалки, та в трамвая си чета.
от друга страна, ако карам, по-добре да пусна клипа и да си го слушам вместо радио. така че и тако, и вако.