Аз да се определям? Той Ленин го е определил.
Добре де ама то и в точните науки има промени, камо ли фъф философията. А там 100 г. са планина от време. Ся, не съм аз този, който ше земе да оспорва Ленин, ама се ми се струва, че е верно и онова - дявола се криел в детайлите.
За да не си помислиш, че търторя глупости само и само за да правя шум - ето ти моето кратко мнение - класиците са ОК, ама то и основните им понятия не са това, което бяха - де ги класите?
В резултат на лютата борба между системите /двете основни плюс тази на третия свят/, обществата станаа ф насипно състояние и тва, което е важело преди години ся е непригодно, а нова, общоприета философия, адекватна на времето ни така и не се роди. Китайците може и да са на прав път, но има време да мине, да видим дали е така.
Всъщност, ще видят следващите поколения, а ние кво - да сме застинали ф 19-и век?
Айде, началото на 20-и?
Що?
Щот нямаме глави на раменете си ли?
Нещо не мога да се съглася!
Един престъпник се зае с нещо, което го нарече Перестройка и така се перестрои, че обърна света с глъвътъ надолу, а ние да чакаме га ше се случи тва дето го били нарЕдили класиците от преди 100-200 години?
Не съм съгласен!