На втория тур за "убийствено простия Радев" ще гласуват 60-65 % от гласоподавателите.
П.С. Не съм възхитен от Герджиков (гледам го и го слушам поне от 10 год.) Не знам дали е нечия марионетка и това не ме интересува. Според мен той просто няма качества, каквито има Р. Радев.
Да, Чорап Фигурант/офф има уни кални качества и е изключително умен овенен, настървен към властта до оДкат, находчив, оправя се горе-долу с Инглиш лангуиджа, но като му слушам Филипиките, настръхвам. Толкова празнословие нямаше и на партийните конгреси на БКП, където фпрочев фсичко беше булшит: "Дайта да дадем, да направим, да построим, да победим, да унищожим (гнилий капитализАм), ще изградим, ще изпреварим..." и още много ЩЕ-та, с които и си останахме.
Освен това, Зеленочорап/офф има доказано лоша репутация не само в ЕС и САЩ, но и из други държави. Фактът, че определени политически лидери комуникират с него е своеобразна политическа куртоазия и НИЩО повече.
Радев, ако бъде избран, в което много се съмнявам, след като ГЕРБ официално заяви, че ще застане зад проф. Герджиков, а и БеСеПари разочаровани од Радев НЯМА да гласуват за шапкаря плюс "десните партии", то овеннияД пРезидент може още одсега да започне да си търси някоя работа, като председател ф некое ТеКеЗеСе ф неговия вилает.