Защо тогава Рашков изобщо я захвана темата.
А кво да я прави?
Ми има я, установяват, че са теглени 60 000 000 кеш в чували и почват да търсят.
Че то не можеш ПО БАНКОВ ПЪТ да преведеш по голяма сума без да те проверят, за 3000 лева са ме карали да ги заявявам иначе - не нам си кви такси...тук се теглят торби с пари и заминават неизвестно за къде, спретват тази пасмина протести насред София, докарали камиони и багери - ибах ги в наглите копеуета, а като почват да човъркат и разкриват мушийките - да се спотайват ли?
Ми оная мутра риве през час - нямат доказателства, нямат доказателства, ми не ги ли гледаш и по нагоре тук - разчитат че ше им се размине!
Е то трябва гоооуееем дебил да е някой, че да не вярва, че след като са теглени ени пари - следите си остават, па ако ще и от личната Му банка да са теглени - не че може да я има, а просто визирам която и да е банка!
Ми просто се проверява, че са теглени и луд ли е този Рашков да се изтъпани и обяви това и дали освен целувачите на гъзът Му се съмняват?
Че тя и Сачева тази вечер на прекия въпрос на водещия парцал в Панорама започна да се огъва и суче дали е истина или не- накрая реши, че е по добре да каже, че не знае!
Въх!