Егати номера, егати класацията! БСП - ЧЕТВЪРТА "сила"! Какъв трети мандат, какви пет тугрика! И не, пак няма причина за оставки, хич, хич, хич, има още копаене на дъното,
Вече не помня къде го четох, май беше във форума, че Слави е единственият, който е получил това, което искаше - жълта птичка, която лети и гади, вместо изначалния птеродактил, дето ни да го храниш, ни да го ядеш, да лети е сложно!
Но ДПС с мандат - това трябваше да бъде измислено! Фантазия! На мястото на Карадайъ щях да се застрелям с тапешник! Имам сериозни предположения, че Почетният Председател е в тежък размисъл и телефонът му прегрява.
Мисля, че Кирето Канадецо е мюре, любопитна съм кой ще е истинският кандидат за премиер. Ако успеят да представят правителството като такова на национално отговорното съгласие, номерът може и да мине. ПП, ДПС, ДСБ и миноритарно правителство - феерично! И мисля, че имат пълни шансове за успех - ГЕРБ ще се наложи да гласуват против БСП, БСП и Възраждане ще се наложи да се коалират явно или тайно, но и в двата случая ще гласуват срещу ГЕРБ, Слави ще прати по дяволите Тошко и ще лети отгоре като орел, държащ в ноктите си чувалче ориз за всеки случай!