това ти го казвам в качеството си на администратор -- въздържай се от персонални нападки. ако сержантът те дразни, виж там как се използва функцията „игнорирай потребител“, а не слизай на неговото ниво, така да се каже.
Да завърша дълбокомислените си словоблудства.
Най-напред, нито предния, нито този пост са спор с админстратора.
Напълно съм наясно за усилията и ползите от поддържането на един такъв сайт, за което само мога да ви подздравя! И пожелавам да просъществува.
Съз засилващата се цензура, подобни места ще стават все по ценни
*
Какво правим в тази тема?Отговарям за себе си.
Аз се включих само за да дам данни за/от Гърция, каквото сам виждам и заради алтернативната на про-правителствените медии информация (в чисто личен аспект - да упражня малко българския си и българската клавиатура). Дали нещо е или не "фейк" предпочитам да преценявам сам.
Тук има хора, които постват алтернативна информация или мнения.
Също така има хора, които папагалстват информацията в про-правителствените медии, най-често без аргументи.
В това няма нищо лошо, разбира се. Нормално е също да сгрешиш или само да се позабавляваш.
Когато обаче видиш, че някой се включва в една тема единствено за да я разводни, да омаловажи някого за изказванията или постовете му, започваш да се питаш:
- не вижда ли, че тук си има теми за забавления
примерно тази ?
- толкова ли е самотен, че търси непрекъснато внимание?, нарцисъзъм?, медицински проблем?
- а може би е просто на работа, трол или
негодник?
...
Не е възможно, човек минал курса по обща история, да не съзнава, че една епидемия се използва за политическите промени.Не знам формула за администриране/модериране.
По Волтеровски съм краен, за това че всеки човек трябва да има свободата да се изкаже - в този смисъл - не одобрявам банването на когото и да е.
От друга страна пък си мисля, че негодника трябва да бъде поставян на мястото му.
Не знам. Отдалече съм.
Сложна е администраторската.
:th_up: