Затрила съм три поста, защото съм рекла, че не може да се обижда на "платени тролове". Само на "тролове" - може!
Репликата на Предводителя е затрита да не виси в пространството като летяща чинийка.
Ах, милата Ной,
Трябваше просто, да редактираш...
Тези
фейкове от търсенето са за т.н.
Листа Петса по която в Гърция спонсорираха медиите за да "информират" гражданите за вируса. (По закон, медиите са длъжни да информират за такива неща без възнаграждение. Сега, чувам, щяло да има парламентарно разследване, а новия скандал който се разгръща е за
следенето на неинформираните граждани)
Като знам финансите на Гърция и, че
локомотива на Европа не търпи волности, се питам,
кога в другите страни ще се появят листите Петца. Един Курц в Австрия си отиде, уж за спонсорство 2016-18 година. Дали не го изнудиха поради някоя листа Петса, щото обявената причина за оставката му ми се струва много лАбава...
Бизнеса беше "подпомогнат" в кризата. Медиите са специален бизнес.Като знам за колко пари става въпрос, няма да се учудя, ако е спонсорирано и откопаването на грънци.
Разбира се, не изключвам безплатните баламурници-борци за здраве в подкрепа на правителствата.
Мила Ной,
Някога, в онази комунистическа казарма попаднах на характеристиката си (на всички характеристики в поделението, но си гепих само моята). Пазя я още. В нея има неща, които се знаеха само от най-най-близките ми приятели от гимназията (не и от родителите ми да речем). Още се чудя, кой е бил. Та не се изненадвай, мила Ной, ако някой ден сред хора, които са ти се стрували съвсем почтени откриеш обикновени негодници.
Пораснах.
Знам, че
сред научното войнство на света е пълно с калинки, готови за 30 сребърника да целунат и най-миризливите з@дници. Дори убежденията си сменят. На някои съм ги сменял