Вече бях го писал нейде...
- Преди 20 и кусур години се интересувах от "следите". Бях стигнал до няколко твърди факти. Може би ги имам из стари хард-дискове. Когато имам време ще ги потърся.
1. Някакви две фирмички от Калифорния бяха измудрили за пръскането. С някакъв алуминиев окис или диоксид и второ - с бариев окис или диоксид (знаещите валентностите да посочат, моля, правилните окончания).
2. Основното е, че тези частици (тогава), са били вероятно от първите нано-таквиз.
3. Изследвания в диви места из Калафорнията показваха тогава още, сериозно замърсяване именно от тези оксиди.
4. Твъдеше се, че Баревия-таквоз се натрупва в мозъка и ... т.н. А след 10 и повече години - радост в къщи.
5. Заради това един бе се договедил (май в Денвър нейде), да си направи Оргонов излъчвател. Имам подробности как се прави. И този очиствал небето в определен радиус - зависи от "кофата". Но с времето едни дрогарета от Трибуквените са се активирали и правели посещения на "бунтовниците"- чистофайници.
6. Имам снимки и на вътрешността на самолет с такива резервуари. Виждал съм снимки как "следата" се оставя от към краят на крилете! Не от моторите. Ако е било от там, не е проблем да пуснат някоя и друга шлауха...
7. Дали има нещо такова за да требят двукраките хлебарки? - Убеден съм, че няма да са го пропуснали и този номер да скроят на плебса! Нали не мислите, че имаме работа с алтруисти? То стига, че произвеждат масово УМНО-КРАСТАВИТЕ говеда, та едно пръскане ще ги затрудни! Хайде, по-сериозно - сещате ли се колко още неща даже и не подозираме, па после:
- 'ко стана въ?! ... Пландемия, нищо особено!
По точка 5. може Кайли да си спомня нещо и от едно от томчетата за/с Крион.