Навремето повече се палех, къпещ се в противостоенето на собствените демони. Но още тогава бях се докопал да сведения как е започнало със "следите остават".
- Още в 80-те началото на 90-те една фирма от западното крайбрежие патентира Алуминиеви и Бариеви оксиди/диоксиди (не си спомням кой от материала е оксид и кой - диоксид) наночастици за намаляване на "слънчевата активност" моряща плебса заради "глобалното затопляне".
През 90-те вече е установено силно замърсяване с тези двете съставки в планините по западното крайбрежие - някъде стотици пъти. После се появиха и снимки от вътрешността на спец. самолети с инсталирани цистерни за химикалите. Снимки с телеобективи показват излизането на "следата" не от моторите, а от краят на крилата. Бариевият таквоз се натрупвал в мозъка и предизвиква в последствие увреждания и преждевременна смърт. Някъде в обхвата на десетина и повече години.
Лично съм наблюдавал от високото на Стара планина, как самолети пускат следата навлизайки над Софийското поле и я спират след като я подминат. Над малки селища, дори в удобни долини тук - няма следи. Но напр. над Банско-Разлог вече пускат следи, но само когато няма вятър. Течението Запад-Изток е доста интензивно.
Уважаемият президент Радев бе обещал при първото си избиране, че щял да проучи въпроса и да обяви какво е намерил... Е, май плебсът вече е забравил и не се интересува, а за любопитните, особено за такива високопоставени, не е никак здравословно да ровят из мръсното бельо на "началниците".
И още нещо: - Има указания как човек да си направи оргонов излъчвател (по Райф мисля бе) който предпазва мястото където този е, в радиус до километър. Не е сложно, може би е главоболие да се намерят съставките, безопасно е за хората, но да не се поставя в непосредствена близост до жилището. А това директно го прави трудно приложимо начинание. Не може да се скрие лесно... И още нещо: - има информации, че едни дрогарета от специалните самолети засичат вертикалното излъчване и после едни други със сиви обувки идват на посещение, с нездрави намерения...
Бъдете здрави и любопитни:
ПП - И над РФ летят, даже и над не така населени места. Но вероятно сега със полетните забрани, небето там се е изчистило.