И нещо типично за тая категория хора – завършил е висшето си образование в Съветския съюз.
Я ме светни кое точно е типичното за тези, които са завършили в Съветския съюз ... щото съм малко непросветен по темата.
обикновено, най-големите русофоби и идиоти в сдс имаха такова минало - завършили в съветския съюз нещо си (стоян ганев май, евгений дайнов май, този ангел грънчаров …). корелацията е ужасяваща, но няма обратна такава - не всички, завършили в съветският съюз са русофоби и идиоти. мога да дам поне два примера, ама и ти сам може да се сетиш
"Майка му, Лидия Маринчевска, е дъщеря на активни борци против фашизма и капитализма
....................................
Средното си образование Дайнов получава във Форест Хил Скуул в Лондон, където основава първата си рок група „Луус чейндж“.[2][3] В 1976 г. със стипендия от Inner London Education Authority постъпва в колежа Корпъс Кристи на Оксфордския университет, който завършва три години по-късно с първокласна диплома по „Нова история“.[2]
През 1984 г. получава научната степен кандидат на историческите науки с дисертация „Френската комунистическа партия и проблемът за политическите съюзи (1972-1981 г.)“".
От WiKi горното.
Ако утре руската армия влезе в БГ, той ще е първият наредил се с цветя на Лъвов мост да я посрещне.
Много боклуци има и с най-добро образование, но сега паричките идват от запад и още сме в доларовата система. Хора завършили лаладжииски специалности преди 30 години, преподаваха в гимназиите философия, сега какво? Гладни ли стоят? Русофобията се продава добре. Последното за този грънчаров.
Само не ми пишете, че заради някакъв "merit" др. Лайнов е учил в Англия! По-скоро има връзка с първото цитирано от WiKi. Сигурно е важно. Знае ли човек?