Остай ти курабийките.
Не мога, Здравке, не мога! Само за тях мисля. Кого ще пратят да ги раздава? Добре ли ще ги опекат? ГМО ще има ли тестото...? Гложди ме нещо ...
А това, което теб те е потресло, за мен е съвсем очаквано - наблюдава се (едва ли само аз го виждам) един определен стремеж да се фавиризира "Македония" от доста години. Първо беше приемането и в НАТО, но гърците излязоха мъже (не искам да обидя жените) - не отстъпиха и САЩ натиснаха макетата да се съобразят. Появи се РСМ и се "записа" в НАТО!
После беше наш ред - да ги пуснем в ЕС. НАтискаха ни от УСА, ЕК, ЕП.... Абе само Далай Лама не чете лекция по въпроса!
Явно не ставаше - дали Боко не разбираше значението на задачата, дали "те" само му бяха казали, а не заповядали... не знам, ама те ти Про100Киро и Кокорестия, те ти Лена и другата там, каква беше...
Обясниха на Боко и той клекна, сви ушенца и замаха с опашка! Като резултат - РСМ и УСА посланика там "Отчетоха много агресивен език в София"...
Та Парапетката е изпълнила поръчката, която и е дадена от едни други служби! Тези служби не си съгласуват, а и ние не им одобряваме началниците.
Някъде прочетох, не помня къде около всички простотии разразили се в страната, че Партията на Предателите (ПП) искали да станем протекторат на ЕС (що не на САЩ???)! Това е гнус!
Тия искат да продадат и малкото останал ни суверенитет!