А аз не мога да разбера, защо при толкова избиратели на Възраждане в този форум до този момент няма нито един коментар относно изявлението на Костадинов, че Възраждане може да намери общ език дори с ППДБ, ако простокировите им кандисат за референдумите и призивът му ППДБ, ИТН, БСП, ''Величие'' да се да се обединят заедно с неговата партия срещу ГЕРБ и ДПС. Костадинов, който до вчера наричаше ДБ - ''Доносническа България'' и твърдеше, че няма да се обединява с никого?!
Самоубийците не са ми интересни въпреки че два пъти някога гласувах за тях. Костя досега имаше едно единствено предимство че не се е любил с Кикитата. За разлика от всички други. Щом иска да се пусне по тяхната пързалка прав му път. Няма да скучая за него. Както и за останалата отиваща си пасмина.
Здравка пак се опитва да провокира. Вече обсъждахме същия въпрос, пак по нейна инициатива! И сега ще трябва пак да се повтарям. Очаквах го – тя си е такава...
Накратко – също както Путин предлага мир при неприемливи за САЩ условия, които е сигурен, че няма да приемат, така и Костадинов им предлага преговори при неприемливи за тях условия, които е сигурен, че няма да приемат – референдуми за еврото, NATO, ЕС (но след като се види, че няма да приемат предоговаряне на условията за членство, за да се убедят масите, че няма оправия там!) и по всички други важни въпроси. Освен това президентът даде ясно да се разбере, че няма да им даде третия мандат. (Мисля, че е по-вероятно да го връчи не на ИТН, а на БСП, още повече че вече без Нинова няма напрежение между тях, но ще видим...)
Путин прави театър пред глобалния Юг, а Костадинов – пред негласуващите и избирателите на други партии. Целта и в двата случая е да се види, че САЩ са тези, които са недоговороспособни. Толкова е просто.
И между другото, добре дошъл отново между нас!