Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.
Март 10, 2025, 00:29:39

Автор Тема: И сега? …  (Прочетена 1524636 пъти)

0 Потребители и 123 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Aсол

• Just Member
  • Коментари: 5461
    • Профил
Re: И сега? …
« Отговор #20040 -: Февруари 26, 2025, 18:44:18 »
Цитат на: Aсол
Това вие мъжете сте много дразнещи, когато се опитвате да ни обяснявате, че стратегията е ваше житейско призвание, дори когато не можете да си решите личните въпроси за 10 г. напред и се налага глупавите ви половинки да решават такива "дребни битови" проблеми.

Много неудобно, ама съвсем вярно  :0007:

Особено, като се има предвид, че аз имам само няколко приятели и всичките те са  - мъже.

Кайли, нищо не ти пречи да гласоподадеш за синергитика триморец. Тво чучело е способно дори да се разстроява - у нас "Крим е руски", у ЕС - ще брани окраината, напоследък се пробва да фаща вятъра и смята, че Тръмп е направо гений. Триморецът е чистак голю от Голтопан и това е отвратителната есенция на т. нар. "български политически живот". Да те е гнус и срам да кажеш, че си българин, щото стадото или не гласува, или си избира такива политически гмо-та. Няма да споря с теб. Наясно съм, че пламенно ще ме опровергаеш, както си го правила поне 10 години по-рано. И тъй като отново ще сбъркаш, ще хванеш ново знаме

Активен kаily

• Just Member
  • Коментари: 11047
    • Профил
« Отговор #20041 -: Февруари 26, 2025, 18:51:06 »
Аз знам, че политиката е изкуството на възможното. Обаче не знам ти за кого гласува всичките тия над 20 години, като тия твои гласувания са били все сполучливи.
Ако изборите променяха нещо, щяха да забранят Джорджеску

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20042 -: Февруари 26, 2025, 18:55:15 »
Аз знам, че политиката е изкуството на възможното. Обаче не знам ти за кого гласува всичките тия над 20 години, като тия твои гласувания са били все сполучливи.

Отговарям  - до преди три години, считано от 1990 /тогава за първи път имах правото да гласувам/ съм гласувала за БСП. След "нито патрон за Украйна" гласувам за Възраждане. Задоволих ли ти любопитвото?  Апроп, аз съм  редови член все още на БСП

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 2978
    • Профил
« Отговор #20043 -: Февруари 26, 2025, 19:00:08 »
  Ама моля ви се :t0174:
Quote (selected)
Конституционният съд разпореди ново преброяване на гласовете за 51-ото Народно събрание
[/b]

Тия дали до края на мандата на тоя сбиреток ще успеят да излязат с решение? Ами ако сбиреточените ни вкарат в ЕЗ и в к'вото още им спуснат, а накрая се окаже, че сбиретокът нелегитимен, ммм?

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20044 -: Февруари 26, 2025, 19:01:41 »
  Ама моля ви се :t0174:
Quote (selected)
Конституционният съд разпореди ново преброяване на гласовете за 51-ото Народно събрание
[/b]

Тия дали до края на мандата на тоя сбиреток ще успеят да излязат с решение? Ами ако сбиреточините ни вкарат в ЕЗ и в к'вото още им с уснат, а накрая се окаже, че сбиретокът нелегитимен, ммм?

Само за Янаки Стоилов ми е жал там. Останалото е фарш, евроатлантически. Боклук до боклука

Неактивен Zeitgeist

• Just Member
  • Коментари: 2978
    • Профил
« Отговор #20045 -: Февруари 26, 2025, 19:04:49 »
Още малко подробности:
Quote (selected)

Конституционният съд току-що излезе с определение по конституционно дело №33/2024 г., с което възлага на Централната избирателна комисия (ЦИК) да извърши повторно преброяване и преизчисление на резултатите от изборите за 51-ото Народно събрание. Решението е подписано от председателя на съда Павлина Панова и бе обявено след закрито заседание, проведено на 26 февруари.
...
Съдът отчете, че в 46,75% от проверените секции има промени в броя на действителните гласове, разпределени по кандидатски листи. Освен това в 35,78% от секциите броят на отчетените недействителни бюлетини не съответства на реално предадените на районните избирателни комисии. Тези разминавания доведоха до решението ЦИК да направи цялостно преизчисление на изборните резултати по установената методика.

Централната избирателна комисия ще трябва да провери общия брой на подадените хартиени и машинни бюлетини, както и разпределението на действителните гласове между партиите и коалициите. Освен това ЦИК трябва да установи дали настъпват промени в разпределението на мандатите и в персоналния състав на 51-ото Народно събрание. Ако преизчислението покаже значителни разминавания, това може да доведе до промяна в окончателните резултати от вота.

Конституционният съд предостави на ЦИК всички събрани доказателства и заключения от проведената експертиза, за да се гарантира прозрачност на процеса. Очаква се комисията да обяви своите констатации в най-кратък срок, което може да повлияе върху политическата конфигурация на новото Народно събрание.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20046 -: Февруари 26, 2025, 19:05:35 »
Отговарям  - до преди три години, считано от 1990 /тогава за първи път имах правото да гласувам/ съм гласувала за БСП.
БСП по мое мнение направиха по-малко и от тия, за които аз съм гласувала.
Както виждаш, няма смисъл да сочиш другарчето с пръст, защото от една торба с пу..и не можеш да извадиш х..

Неактивен Фют

• Just Member
  • Коментари: 2653
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20047 -: Февруари 26, 2025, 19:08:22 »
Още малко подробности:
Quote (selected)

Конституционният съд току-що излезе с определение по конституционно дело №33/2024 г., с което възлага на Централната избирателна комисия (ЦИК) да извърши повторно преброяване и преизчисление на резултатите от изборите за 51-ото Народно събрание. Решението е подписано от председателя на съда Павлина Панова и бе обявено след закрито заседание, проведено на 26 февруари.
...
Съдът отчете, че в 46,75% от проверените секции има промени в броя на действителните гласове, разпределени по кандидатски листи. Освен това в 35,78% от секциите броят на отчетените недействителни бюлетини не съответства на реално предадените на районните избирателни комисии. Тези разминавания доведоха до решението ЦИК да направи цялостно преизчисление на изборните резултати по установената методика.

Централната избирателна комисия ще трябва да провери общия брой на подадените хартиени и машинни бюлетини, както и разпределението на действителните гласове между партиите и коалициите. Освен това ЦИК трябва да установи дали настъпват промени в разпределението на мандатите и в персоналния състав на 51-ото Народно събрание. Ако преизчислението покаже значителни разминавания, това може да доведе до промяна в окончателните резултати от вота.

Конституционният съд предостави на ЦИК всички събрани доказателства и заключения от проведената експертиза, за да се гарантира прозрачност на процеса. Очаква се комисията да обяви своите констатации в най-кратък срок, което може да повлияе върху политическата конфигурация на новото Народно събрание.

Тези взимат по бързо завоя  :0005:

Неактивен Дърт Вейдър

• Just Member
  • Коментари: 565
    • Профил
« Отговор #20048 -: Февруари 26, 2025, 19:10:07 »
защото от една торба с пу..и не можеш да извадиш х..
Недеите така, бе дами ... казва се "от торба с часовници да извадиш хронометър" ;)
"Първо беше безалкохолна бира. После надуваеми жени, електринни цигари, искуствен интелект. Накрая ще донесат на гроба ми пластмасови цветя."
[откраднато от Сашо - дир.бг]

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20049 -: Февруари 26, 2025, 19:10:50 »
Още малко клюкарска информация за Кайли. Когато за втория му мандат за подкрепа от БСП в партийното ми ОПО беше спуснат за кандитат Радев, аз предложих проф. Пантев. Гласувах/и не само аз/ слещу Румен Радем, но бяхме малцинство. Това, обаче, изобщо не ми попречи да не гласувам за него за президент, въпреки че бяхме под карантина за ковид/аз светнах/ и си гласувахме за парламент. Така че, драга, за тримореца се подведох само първия път. Нито съм следвала юмручето, нито го смятам за някакъв фактор. А той е малко по-горе от тиквата и свинята, просто щото не е имал възможност да се овъртоли у кражби колкото тях. Иначе е средностатисчески льольо, щото аз познавам асове от българската авиация. Ама това говно не може да им стъпи и на палците на краката

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1845
    • Профил
« Отговор #20050 -: Февруари 26, 2025, 19:21:29 »
Не дейте така бе, другарю... това - вашето - намирисва на сексизъм :smokin:
P.S. Още ли гониш вълните? Не е ли време за почивка на старите буканери?
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен Captain Buddy

• Just Member
  • Коментари: 1815
    • Профил
« Отговор #20051 -: Февруари 26, 2025, 19:28:15 »
Иначе е средностатисчески льольо, щото аз познавам асове от българската авиация. Ама това говно не може да им стъпи и на палците на краката
----
Асол, струва ми се, че пресоляваш манджата!
Поне малко респект към институцията, която и без това до сега достатъчно е ...

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20052 -: Февруари 26, 2025, 19:29:16 »
Не дейте така бе, другарю... това - вашето - намирисва на сексизъм :smokin:
P.S. Още ли гониш вълните? Не е ли време за почивка на старите буканери?

Към кого се обръщаш Бармалей?Тъпичка съм и не мога схвана, кой е другаря ти, щото не си го цитирал в близкия половин час

Неактивен дедо Барми

• Just Member
  • Коментари: 1845
    • Профил
« Отговор #20053 -: Февруари 26, 2025, 19:31:29 »
Към двама... амъ така ... иносказателно - у секонд парт :0005:
[Партия торжественно провозглашает: нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме! Без Сталина в Мавзолее] Открытие XXII съезда КПСС // «Правда», 19 октября 1961

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20054 -: Февруари 26, 2025, 19:33:39 »
Иначе е средностатисчески льольо, щото аз познавам асове от българската авиация. Ама това говно не може да им стъпи и на палците на краката
----
Асол, струва ми се, че пресоляваш манджата!
Поне малко респект към институцията, която и без това до сега достатъчно е ...

Нищо не пресолявам и имам огромен респект към българската ВОЕННА авиация. Така се е случило в живота ми, че познавам много от тези хора. Триморецът не е бил, не е и никога не може да бъде един от тях. Тяхното е състояние на духа - онова е торба с лайна, без никакво извинение. Бъди, ние сме си дружки, но никога не можеш да ми промениш мнението! Най-важното публично качество за един индивид е неговото лично достойнство. Загубиш ли го, за нищо не ставаш.

Активен Giuseppe

• Just Member
  • Коментари: 11541
    • Профил
« Отговор #20055 -: Февруари 26, 2025, 19:43:36 »
Yeaaahh! А дали по устав, ше трябва да питаме "г-жо стратек, р'з'р'шете се обърна" или може и по старому да го караме?
 :)))
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20056 -: Февруари 26, 2025, 19:59:14 »
А една идея по сериозно - всеки е свободен да харесва или не когото си иска и да си изказва мнението за него, само че не може да се сърди, че друг не се строявал равнис, според разбиранията му. При спорове, би следвало да важат аргументи, приказки отразяващи желанията са за пазара, добре би било също, ако претенциите се заявяват след като човек добре си е помислил той какво би направил и дали това ще донесе нещо друго. Реакция - "аз пък няма да играя, на си ви куклите" не влиза в обсъжданията.
ако сте съгласни с всеки експерт по дванайсет от дванайсет въпроса, отидете на психиатър.

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20057 -: Февруари 26, 2025, 20:10:53 »
А една идея по сериозно - всеки е свободен да харесва или не когото си иска и да си изказва мнението за него, само че не може да се сърди, че друг не се строявал равнис, според разбиранията му. При спорове, би следвало да важат аргументи, приказки отразяващи желанията са за пазара, добре би било също, ако претенциите се заявяват след като човек добре си е помислил той какво би направил и дали това ще донесе нещо друго. Реакция - "аз пък няма да играя, на си ви куклите" не влиза в обсъжданията.

Аз не се сърдя! Аз смятам, че Триморецът е нищожество и национален предател и това ще стане съвсем ясно много скоро. Няма да яхне ястреба. В геополитически катаклизми първи жертви стават инстутиционалните нищожества.

п. п. Освен това отдавна съм се уморила да предоставям аргументи на природни кретени - над 20 години без точно никакъв резултат. Не смятам повече да си губя време. Колко армии имат сорос, или обикновените говеда? Мир чрез сила - това е толкова европейско!
« Последна редакция: Февруари 26, 2025, 20:16:34 от Aсол »

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20058 -: Февруари 26, 2025, 20:35:16 »
! Аз смятам, че Триморецът е нищожество и национален предател и това ще стане съвсем ясно много скоро.
Чакайки този момент имам лична молба, ако по понятни причини го пропусна, моля, дай знак, че това е момента.
 Разбираемо е предполагам, притеснението на човек без стратегическо мислене- да не се изложи. :notworthy:

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20059 -: Февруари 26, 2025, 20:50:29 »
! Аз смятам, че Триморецът е нищожество и национален предател и това ще стане съвсем ясно много скоро.
Чакайки този момент имам лична молба, ако по понятни причини го пропусна, моля, дай знак, че това е момента.
 Разбираемо е предполагам, притеснението на човек без стратегическо мислене- да не се изложи. :notworthy:

Ти сериозно? На това ли залагаш? Няма да пропусна да ти го напомням - можеш да бъдеш сигурен, въпреки че съм толерантен човек ...към тези които са менеподобни, разбира се. Всички сме грешни, аз също. Със сигурност атаката към ценностен опонент ще е много жестока, за разлика към синхронно мислеща единица подобна на мен, случайно станала бееее

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20060 -: Февруари 26, 2025, 20:57:20 »
Вейдъре, аз съм си измислила по-инакво - от една торба с тикви пъпеш не можеш да извадиш, ма Асол пресоли манджата и реших да го кажа в оригинал.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20061 -: Февруари 26, 2025, 21:00:57 »

Активен Nor1

• Just Member
  • Коментари: 8343
    • Профил
« Отговор #20062 -: Февруари 26, 2025, 21:05:28 »
смятам, че Триморецът е нищожество и национален предател

Това се разбра, още когато ни пробута Кирчо и Кокорчо.

и това ще стане съвсем ясно много скоро

Обаче сега има шанса да се преобоядиса на тръмпист и патриот, и да мине метър за слугуването на "магаретата".
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20063 -: Февруари 26, 2025, 21:10:12 »
Цитат на: kаily

Тия с малките борчове ще платят борчовете на тия с големите. Схемата е древна.
Бунак лозе копа, юнак вино пие.
Джиджи: Ти ги оставѝ военните бази, Butch, защото аз предпочитам да говорим тук за булките на брат ми.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20064 -: Февруари 26, 2025, 21:19:49 »
Quote (selected)
Ние спориме
двама със дама
на тема
Човекът във новото време.
А дамата сопната, знаете -
тропа, нервира се,
даже проплаква.
Залива ме с кални потоци
от ропот
и град от словесна
атака.
- Почакайте - казвам, - почакайте,
нека... -
Но тя ме прекъсва сърдито
- Ах, моля, запрете!
Аз мразя човека.
Не струва той вашта защита.
Аз четох как някой
насякъл с секира,
насякъл сам брат си, човека.
Измил се,
на черква отишъл
подире
и... после му станало леко. -
Смутено потръпнах. И стана ми тежко.
Но аз
понакуцвам
в теория
и рекох полека,
без злоба,
човешки,
да пробвам със тази история. -
:notworthy:

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20065 -: Февруари 26, 2025, 21:32:19 »
Хубаво се кланяш на чудесното стихотворение, но не си бил женен за Бойка Вапцарова! Абсолютно съм сигурна, че си го избрал заради първите пет изречения. Това не е сериозно

п п. Трудно ще намериш стихотворение от български поет, което да не мога да разпозная веднага. Еле пък Вапцаров, или Смирненски, или Ботев, или Вазов,  или Яворов, или Дебелянов. За прозата важи същото. Е, ако е оня повръщач с букъра ще се предам - аз нямам навика да чета идиотщини
« Последна редакция: Февруари 26, 2025, 21:37:22 от Aсол »

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20066 -: Февруари 26, 2025, 21:39:59 »
Пак позна, не съм бил женен за Бойка, друго е името на стратега в нашето семейство. За изреченията не позна - копнах тези, които м мии се сториха необходими и достатъчни. Ти си инженер, знаеш за какво говоря.
  :cool-1084:
п.п. и аз да добавя - Ботев е моят човек. :t0112:

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20067 -: Февруари 26, 2025, 21:46:28 »
Пак позна, не съм бил женен за Бойка, друго е името на стратега в нашето семейство. За изреченията не позна - копнах тези, които ми се сториха необходими и достатъчни. Ти си инженер, знаеш за какво говоря.

Знам, че не си бил женен за Бойка. Нашият общ приятел бачи Кольо може да ти бъде много полезен по отношение на Вапцарови и вероятно може да те успокои по отношение в стратегията в семейството. Той също е инженер :nuts:

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20068 -: Февруари 26, 2025, 21:49:38 »
Пак позна, не съм бил женен за Бойка, друго е името на стратега в нашето семейство. За изреченията не позна - копнах тези, които м мии се сториха необходими и достатъчни. Ти си инженер, знаеш за какво говоря.
п.п. и аз да добавя - Ботев е моят човек. :t0112:

Наистина? Ботев е тотален анархист. Аз ти чета мненията от десетилетия. В рамките на шегата, но сигурен ли си, че ако се срещнете с Ботев, ще се познаете?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20069 -: Февруари 26, 2025, 21:52:26 »
Нещо не си довършила, но да ти отговоря -- ако сега се срещнем с Ботев има голяма вероятност преди да се напием да се сбием

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20070 -: Февруари 26, 2025, 21:56:39 »
Значи всичко ще бъде правилно и в реда на нещата. Аз много обичам Ботев, но истински се плаша от него. Няма много такива хора като него...не знам дали е за добро, или е липса. От години не мога да намеря рещение на тази дилема

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20071 -: Февруари 26, 2025, 22:04:41 »
И още нещо - на един скапан трол  оттатък му отговоеих, че на простотиите му си пускам болерото на Равел, затварям очи и си представям как керванът си върви въпреки облайващите...репликира, че Равел не бил имал предвид кереан...нататък на трола му бе обяснено, че изкуството...и т.н. Не, не от мен. Интродукцията стана дълга, но въпросът е, че не желая, дори и с Вапцаров да се срещна, да го разпитвам за ролята на жена му в поезията му. На мен ми харесва това, което аз разбирам от нея.Винаги съм мразил разни критици да ми обясняват как трябва да разбирам изкуството. Чепат. :bigok:

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20072 -: Февруари 26, 2025, 22:10:41 »
И за лека нощ - единственият изкуствовед, който гледах и слушах в захлас бе Кенет Кларк.
п.п. Излъгах - и Бърнстейн.
Лека!

Неактивен Aсол

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20073 -: Февруари 26, 2025, 22:11:41 »
Мале, Джузепе, нали искаш да съм честна. Аз много слушам класика, но единственото което мразя повече от Одата на радостта  е болерото на Равел. Отвратително. Все едно си в ковчег и процесията върви и ти там лежиш вътре окован. Така възприемам това музикално издевателство. В момента, в който прозвучи около мен или го спирам, или се изнасям с пълна газ. Гадост

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20075 -: Февруари 27, 2025, 12:17:01 »
Бунт на кораба?

ЦИК: Няма да броим бюлетините отново. ''Информационно обслужване" ще провери проблемните секции
                                  :popcorn:

https://glasove.com/novini/tsik-nyama-da-broim-byuletinite-otnovo-informatsionno-obsluzhvane-shte-proveri-problemnite-sektsii

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Коментари: 9456
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20076 -: Февруари 27, 2025, 20:09:51 »
но единственото което мразя повече от Одата на радостта  е болерото на Равел. Отвратително. Все едно си в ковчег и процесията върви и ти там лежиш вътре окован.

Не си само ти, на премиерата на болерото една жена получила истерична криза и избягала от залата. На мен ми допада, но има някаква лудост в него. Не ми напомня погребение, по-скоро е като танц на изпаднал в транс шаман. Чакай да си го пусна! :)))
События разворачиваются большие и разворачиваются стремительно.

Активен buratinob

• Just Member
  • Коментари: 26584
  • ЕС е вреден за вашето здраве!
    • Профил
« Отговор #20077 -: Февруари 27, 2025, 20:14:32 »
Днес трети "бойкот" на веригите.
По обед викам да мина покрай кауфланда и да им пикам в тоалетните.
Да изразя гражданска позиция демек.
Не можах да си намеря място за паркиране и отложих. :smokin:
ЕС е вреден за вашето здраве!

Активен Nor1

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20078 -: Февруари 27, 2025, 21:22:50 »
болерото на Равел - все едно си в ковчег и процесията върви и ти там лежиш вътре окован.
има някаква лудост в него. Не ми напомня погребение, по-скоро е като танц на изпаднал в транс шаман.

Магия чрез музика за оживяване на Голем.

Но е хубаво.

Неактивен Фют

• Just Member
  • No complain no explain
    • Профил
« Отговор #20079 -: Февруари 28, 2025, 11:57:00 »
Сега

САЩ прибраха паметника на летците в двора на посолството  :surr:

Досега той се намираше в зелена площ извън оградения двор на мисията 

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sasht-pribraha-pametnika-na-letcite-dvora-na-posolstvoto

Неактивен Shabaan_bin_Robert

• Just Member
  • Коментари: 1501
    • Профил
« Отговор #20080 -: Февруари 28, 2025, 13:48:53 »

Сега

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sasht-pribraha-pametnika-na-letcite-dvora-na-posolstvoto

ще го приберат, ами. Някой преди време беше споделил, че всяка сутрин като си разхождал кучето, то го препикавало. Явно вече много мирише.

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20081 -: Февруари 28, 2025, 16:33:40 »
Не е от добичето и от преди това много миришеше.
 :think:

Активен фелдкурат Ото Катц

• Just Member
  • Коментари: 1863
    • Профил
« Отговор #20082 -: Февруари 28, 2025, 19:58:53 »

Сега

ще го приберат, ами. Някой преди време беше споделил, че всяка сутрин като си разхождал кучето, то го препикавало. Явно вече много мирише.
....аз бях тоя някои, куче Рая все още го прави, но има един друг самоед, кстати собственост на български американец, което пуска маслинките си край паметника, та така ... няма да ни липсва ... особено ще са доволни жандармеристите, които пазят амбасадата, привикват ги по няколко пъти дневно около плочата, когато скучаещи граждани решат да я снимат...
“Когато думите изгубят значението си, хората губят свободата си.” Конфуций

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20083 -: Февруари 28, 2025, 23:07:11 »
Като гледах днес Зеленски при Тръмп, Бойко ще скрие ония снимки с Тръмп, а, "не го познавам тоя"?!

Той се жалеше че началниците не се били разбрали, е, разбраха се, ама не както си мислеше той! :too_funny-1052:

Зеленски: Да кажа... Тръмп: Не, и без това каза достатъчно! Имаш ли поне един костюм?   :too_funny-1052:
Това в света не е било скоро. Вижте ми подписа!

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20084 -: Март 01, 2025, 09:23:19 »
Гледам "хубавото" Наде по ТВ, говори глупости на килограм, спирал войната този, който бил нападнал, тя не е чувала за капитулация, ВСВ Хитлер ли я спря, ма!? И още куп безсмислици, изживявайки се като политически и военен анализатор и дипломат от кариерата.

Нещастна повярвала си бездарница!

Неактивен Пенчо бре

• Just Member
  • Коментари: 800
    • Профил
« Отговор #20085 -: Март 01, 2025, 10:45:24 »
Както казваше Тодор Живков: Как ще решаваш ти бе, като нямаш пари? 
 https://www.youtube.com/watch?v=4Tgr0IAboVQ       :)))

Неактивен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2731
    • Профил
« Отговор #20086 -: Март 01, 2025, 11:42:44 »
- Още по ужасяващо е, че подобни глисти и подобните 'и заразиха тотално т.нар. "общество".

А то - то се превърна в лепкава, вонтлива диахория! Какво може да се мисли за "хора", "човеци" каращ подопечнито население да яде червеи и насекоми, а то на свой ред тъпо да премигва и дори да не артикулира тази НЕЧОВЕШКА ГАДОСТ и ПРИНУДА?! Как да нарека тези "хора", приемащи всичко безропотно, готови да пригласят на управляващите шайки пладнешки разбойници, престъпници, тежки криминални язви, загнила сган тероризиращи всичко което мърда и не мърда?!

Дайте ми отговор - и повече не искам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   :suicide:

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20087 -: Март 01, 2025, 13:41:28 »
Quote (selected)
Желязков: Украйна, бъди смела и силна
...
Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ-СДС, изобщо не спомена Украйна в позицията си и повтори в нея формулировки от реакцията на италианския премиер Джорджа Мелони, която призова за спешна среща на лидерите на западния свят.
https://glasove.com/novini/zhelyazkov-ukrayna-badi-smela-i-silna
Желязков... пърле недоклатено!
Глей Бае си ГаняБойко как леко се снишава.

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20088 -: Март 01, 2025, 13:49:06 »
Дачков и/или Критично имат един лаф, Брат, бавен ли си...

Неактивен Maximus II

• Just Member
  • Fuck the EU
    • Профил
« Отговор #20089 -: Март 01, 2025, 14:02:28 »
Бойко Борисов призова за незабавна среща на върха между САЩ и Европа.

Ех, мъко моя, що не се разберат началниците, ами му причиняват такива душевни терзания, не знае на кой господар да угоди!?

Нашият велик Бойко е безгръбначно същество, нанесло безброй вреди на България, ама като си го харесват българите, и Господ не може да ни помогне!

Неактивен 66

• Just Member
  • Коментари: 8401
    • Профил
« Отговор #20090 -: Март 01, 2025, 15:00:09 »

Ех, колко мъка има по тоя свят,Боже

Quote (selected)
Под зачеркнатите редове стояха следните думи:

"На маймуни ни обърнахте, гиди маскари с маскари..."

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 2966
    • Профил
« Отговор #20091 -: Март 01, 2025, 15:20:49 »
Бойко Борисов призова за незабавна среща на върха между САЩ и Европа.
Най-добре в Банкя да я направим. :surr:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20092 -: Март 01, 2025, 15:33:19 »
Господа, вижте ми опашката.
 :t1815: :giggie:

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20093 -: Март 01, 2025, 18:27:19 »
Quote (selected)
“Възраждане” изказва пълна подкрепа за президента Тръмп, който не позволи мирът да бъде заложник на неуважителното поведение на един президент, който жертва народа си, за да обслужи интересите на либералните елити във войната им с Русия. Подкрепяме президента на САЩ Тръмп в стремежа му да възстанови световния мир.
https://epicenter.bg/article/-quot-Vazrazhdane-quot--Palna-podkrepa-za-Tramp-vav-vazstanovyavaneto-na-mira-v-Evropa/378823/2/0
Е ся вече работата стана! ОлекнА ми!
Отивам да си сипя!
 :t0328:

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20094 -: Март 01, 2025, 18:50:08 »
Слушам Плююуню по БНТ. Мъ един диалогичен, благ, логичен, обяснява как трябва да се спасява $!!! Да се "спасява"!!! Да сте чували нещо подобно допреди...вчера? Мъ то приказки за мир, то кротост...е накрая се поизпусна, ама простимо - на възраст je. Понаплю Путин като агресор, пак се изходи за демокрацията, но не пропусна да плонжира пред краварите финално. Плюууню! В целият си блясък!
п.с. Бил Клинтън бил негов кумир! Да не го изтълкувате неправилно ей! Нииищо оПщо с Моника!
п.п.с. замислих се, ако питате бившата му жена с последното изречение каква ли щеше да е реакцията и? Бих заложил на "квоооо"?
« Последна редакция: Март 01, 2025, 19:02:41 от Giuseppe »

Активен buratinob

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20095 -: Март 01, 2025, 19:25:10 »
Quote (selected)
Слушам Плююуню по БНТ. Мъ един диалогичен, благ, логичен, обяснява как трябва да се спасява $!!! Да се "спасява"!!! Да сте чували нещо подобно допреди...вчера? Мъ то приказки за мир, то кротост...
И аз бях потресен, очаквах даже че носи плакат от стар тапет. :t0328:

Активен Zmeja

• Just Member
  • Коментари: 2966
    • Профил
« Отговор #20096 -: Март 01, 2025, 19:41:19 »
Слушам Плююуню по БНТ. Мъ един диалогичен, благ, логичен,
Човекът просто се ориентира в метеообстановката. Даже за по-сигурно си взе сино_птичка в къщи.

Неактивен Eisblock

• Just Member
  • Коментари: 2731
    • Профил
« Отговор #20097 -: Март 01, 2025, 20:31:58 »
Дрогаре, разузнаването освободи от забрана този епизод от снощната среща:

https://fb.watch/y32uCbHuyW/ - линкът е само в сурат-тефтеря!
 :giggie:

Активен kаily

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20098 -: Март 01, 2025, 20:51:57 »
Това е ИИ, нали?

Активен Giuseppe

• Just Member
    • Профил
« Отговор #20099 -: Март 01, 2025, 20:55:54 »
най вероятно